• PRO TV
  • Cătălin Măruță, premiat pentru podcastul Acasă la Măruță la un an de la lansarea proiectului

Cătălin Măruță, premiat pentru podcastul Acasă la Măruță la un an de la lansarea proiectului

Cătălin Măruță, premiat pentru podcastul Acasă la Măruță la un an de la lansarea proiectului

La începutul lunii martie a aniversat un an de când face „Acasă la Măruță”, cel mai recent proiect digital al său. Cătălin Măruță a fost premiat pentru succesul înregistrat în online la Gala I Success, ediția dedicată antreprenorilor și creatorilor de conținut din România.

Aproape 200.000 de abonați pe YouTube, sute de mii de vizualizări la fiecare episod, mii de comentarii pozitive... cam așa se măsoară azi succesul în online. Însă, pentru Cătălin Măruță și echipa sa de la Acasă la Măruță, succesul se măsoară puțin diferit. 

Eu consider că succes ai nu în funcție de vizualizări, nu de locul pe care-l ocupi în trending, ci în funcție de lucrurile care îți dau ție o satisfacție și, după ce ai terminat o filmare, un podcast, un proiect al tău, îți dai seama că l-ai făcut cu bucurie, că ai dat ce e mai bun și că asta e tot ceea ce contează”, a dezvăluit Măruță pentru PROTV.RO.

Prezentatorul TV a ridicat, marți seară, premiul pentru cel mai bun podcast din România, în cadrul galei I Success 2022, ediția de România. Deși consideră că sunt alții mai buni decât el în branșă, Cătălin spune că împreună cu echipa lui reușește să aducă în fața microfonului niște oameni valoroși, relevanți și apreciați de cei care consumă podcasturi.

Toate premiile sunt importante și contează, mai ales când vin de la oameni care te votează. E primul nostru premiu pentru un proiect care a început de-abia de un an de zile. Mi se pare un lucru foarte măgulitor și în același timp ne dă foarte multă energie”, ne-a mai spus Cătălin Măruță.

33 de oameni de succes, premiați într-o singură seară

În cadrul unui eveniment de gală, care a avut loc la Le Chateau în București, nu mai puțin din 33 de români care s-au remarcat prin rezultatele lor excepționale au fost recompensați de fondatoarele I Success, Oana Irimia și Flavia Covaciu.

Printre ei s-au aflat Adelina Pestrițu – cel mai activ influencer, Andreea Marin – inspirație pentru public cu noua sa carte (Nu există nu se poate), Florin Zamfirescu – excelență în actorie, Dr. Alin Udeanu – performanță în implantologie, Carmen Barcan – rezultate excepționale în terapii faciale și corporale, Daniel Lazăr – excelență în dezvoltarea proiectelor rezidențiale automatizate, Radu Tănase – cel mai bun starup din tehnologie, Paula Seling – performanță în muzică. 

Vezi AICI toți câștigătorii!

Gala de la București a fost doar primul capitol al poveștii I Success din 2022. Evenimentul va ajunge în luna mai la Cannes, pentru ca mai apoi, în vară, la Monaco și Veneția. În toamna acestui an, gala va avea loc la Dubai.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni