• PRO TV
  • Cătălin Moroșanu revine în ring, pentru o revanșă. Cu cine se bate după ce a ieșit din Ferma

Cătălin Moroșanu revine în ring, pentru o revanșă. Cu cine se bate după ce a ieșit din Ferma

Cătălin Moroșanu revine în ring, pentru o revanșă. Cu cine se bate după ce a ieșit din Ferma

Cătălin Moroșanu pune mănușile în mâini pentru prima dată după ce a ieșit din emisiunea FERMA – Un nou început. Sportivul român va lupta pentru prima dată la Cluj-Napoca, cu un englez care l-a bătut în 2016.

FERMA – Un nou început a fost o provocare pentru Cătălin Moroșanu, însă testul cel mare va avea loc pe 6 iunie, la Cluj-Napoca, în cadrul galei Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu va lupta pentru prima dată de la ieșirea din emisiunea de la PRO TV, iar oponentul său este englezul Daniel Sam

Meciul este o revanșă cerută de luptătorul român, care a fost învins la puncte de acesta, în cadrul galei Superkombat in San Juan (Puerto Rico) din martie 2016.

FOTO: captură video YouTube

Pe 6 iunie va fi doar un singur învingător!”, a scris Cătălin Moroșanu pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de adversarul său. Cei doi sunt împreună la Cluj-Napoca, unde fac ultimele antrenamente pentru meciul care va avea loc în sala sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Citește și: Moroşanu: „S-a întors Brigitte, s-a întors Baba Cloanţa” Când se va termina războiul dintre cei doi?
 

Duelul cu Daniel Sam face parte din turneul de retragere, pe care Cătălin Moroșanu l-a început anul trecut și care se va încheia la finele anului 2019. Retragerea nu este din K1, ci din galele care au loc în România. Începând cu anul 2020, Cătălin Moroșanu va lupta în mijlocul românilor din diaspora, în gale K1 din străinătate.

Moroșanu (34 de ani) are în palmares 47 de victorii și 12 înfrângeri în circuitul K1. Adversarul său, Daniel Sam, a bifat 36 de victorii și 16 înfrângeri.

Cătălin Moroșanu a pierdut finala de la FERMA – Un nou început

Cătălin Moroșanu a ajuns în finala show-ului de la PRO TV, unde a fost învins la duel de Marius Crăciun. Pentru cei mai mulți, victoria lui Marius Crăciun nu a fost o surpriză, fiindcă tânărul de 23 de ani s-a dovedit a fi mai agil decât oricare dintre concurenții din Fermă.

După marea finală, Cătălin Moroșanu a fost fair-play, declarând că Marius Crăciun merita să câștige.

„Dumnezeu, Divinitatea sau marele arhitect al Universului reușește să le așeze pentru fiecare și pentru nevoile fiecăruia. În fermă las multe lucruri. Las vacile, pe Micuța și pe Negruța, las iepurii, las sera, las atelierul, las mansarda cu tablourile noastre și zic că am lăsat și foarte multă dragoste și foarte mult suflet în tot ceea ce am făcut”, a spus Moroșanu după marea finală de la FERMA – Un nou început.

Vezi și: Cum a pierdut Moroșanu ultima probă din Ferma




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni