• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catinca Roman, la sosurile picante! Ce a spus despre Oana Roman, despre Petre Roman și despre Silvia Roman

Catinca Roman, la sosurile picante! Ce a spus despre Oana Roman, despre Petre Roman și despre Silvia Roman

Catinca Roman, la sosurile picante! Ce a spus despre Oana Roman, despre Petre Roman și despre Silvia Roman

Catinca Roman a venit la rubrica sosurilor picante de La Măruță și a vorbit sincer despre o mulțime de lucruri.

Cu multă deschidere, aceasta a mâncat picant, dar mai mult a povestit despre o mulțime de vedete:

"Pe Loredana Groza am considerat-o nocivă, am fost foarte implicată în prietenia cu ea și la un moment dat m-a aruncat la gunoi. Mulți ani nu mi-a dat bună ziua. (...)"

"Lui Marian ionescu îi reproșez lipsa de empatie și lipsa de asumare. (...) Unii oameni așa se nasc, fără empatie, iar lipsa de asumare știi ce e. (...) Deșteaptă, citită, punctuală e Oana Roman, asta e la nivel de calități, iar la defecte e neasumată și e colerică. Cred că orice familie are un tipar și ea în loc să iasă din tipar, își face o poveste, când ar trebui să își asume, de exemplu când arată să are o familie perfectă, că își cresc copilul împreună, nu cred că e așa, dar cred că e o femeie puternică și ar trebui să își asume asta."


"Pe Petre Roman îl  caracterizez așa: inteligență sclipitoare, cultură, insensibilitate, nesumare. Eu nu judec că s-a despărțit de mama , ci felul în care a făcut-o. Să dispari complet din viața tuturor, a șters cu buretele. A avut efect și asupra mamei, și asupra Oanei și asupra Izei.  (...) Ce calități a avut Silvia Roman și nu le-a avut mama? Cred că lipsa de personalitate a fost calitatea principală, apoi tinerețea, iar fizic semăna cu mama în tinerețe. (...) Noi nu mai vorbim, nu mai am numărul de telefon. Dacă a zis că nici eu, nici Calina, nu eram ale lui? (...) Eu nu l-am condamnat. (...) Nu vorbesc nici cu Oana în acest moment, noi am avut mereu o relație furtunoasă. (...) Am avut o relația pasageră cu Dan Bittman și presa nu a aflat. "

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni