• PRO TV
  • Ce a pățit Michael Buble după ce s-a lăsat de alcool și țigări: „Suferisem o hemoragie”

Ce a pățit Michael Buble după ce s-a lăsat de alcool și țigări: „Suferisem o hemoragie”

Ce a pățit Michael Buble după ce s-a lăsat de alcool și țigări: „Suferisem o hemoragie”

Cântărețul și compozitorul Michael Buble (43 de ani) a dezvăluit că era să-și piardă vocea și să pună capăt carierei înfloritoare după ce a renunțat la viciile sale.

Michael Buble a devenit tată în 2013, când soția lui a dat naștere primului lor copil – Noah. Atunci, spune cântărețul canadian, a decis să ducă o viață mai sănătoasă și a renunțat la fumat și la consumul de alcool. La scurt timp după această decizie, artistul era să-și piardă vocea.

Într-un interviu acordat publicației The Times, Buble a dezvăluit cât de scump era să-l coste noua sa viață.

„Renunțasem la tot. Nu mai consumam alcool, nu mai fumam și mergeam la sală. Șase sau șapte luni mai târziu eram în studio, cântam și puteam spune că ceva nu e în regulă. M-am dus la doctor și s-a dovedit că suferisem o hemoragie pe corzile vocale”, spune Michael Buble pentru publicația citată.

Medicii i-au spus că renunțarea bruscă la viciile sale i-a provocat o traumă la nivelul căilor vocale și i-au recomandat o operație urgentă. Dacă nu o făcea, își putea pierde vocea.  

Fiul cel mare e bolnav de cancer

Michael Buble și soția lui, actrița argetiniană Luisana Lopilato, au mai primit o lovitură în 2016. Fiul lor cel mare, Noah, a fost diagnosticat cu o boală grea, cancer la ficat, la vârsta de trei ani.

În octombrie 2018, cântărețul a spus că renunță la muzică pentru a se dedica total fiului său. 

Boala fiului meu m-a schimbat. Mi-a schimbat percepția asupra vieții. Nu pot să trec de interviul ăsta fără să plâng... [...] M-am pierdut până și controlul emoțiilor, nu le mai pot controla în public”, a spus artistul într-un interviu acordat postului Sky News.

FOTO: Michael Buble Instagram

La o lună după acest anunț, Michael Buble a revenit asupra deciziei, precizând că starea de sănătate a fiului său s-a îmbunătățit și îi permite să plece într-un turneu muzical.

Don't believe de rumors” a cuprins 27 de orașe din SUA și 9 destinații din țara natală, Canada. Evenimimentul a fost organizat pentru promovarea celui mai nou album al său, Love, care a fost lansat pe 16 noiembrie 2018.

Vezi și: Marea finală de la Cântă acum cu mine, integral!



Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni