• PRO TV
  • Ce a spus Lionel Messi după ce i s-a propus să participe la Cupa Mondială din 2026

Ce a spus Lionel Messi după ce i s-a propus să participe la Cupa Mondială din 2026

Ce a spus Lionel Messi după ce i s-a propus să participe la Cupa Mondială din 2026

Lionel Messi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de fotbal din lume, iar în acest weekend a depășit orice așteptare a fanilor! Argentinianul a reușit să își conducă echipa spre victorie și a obținut un premiu important: cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din 2022. 

După marea victorie din Qatar, Lionel Scaloni (selecționerul Argentinei) a transmis un mesaj plin de emoție în cadrul căruia a subliniat că Messi este așteptat și la Cupa Mondială din 2026. Mai mult decât atât, acesta a punctat faptul că rezerva tricoul cu numărul 10:

„Cred că ar trebui să ţinem pregătit tricoul cu numărul 10 pentru următoarea Cupă Mondială, dacă el va dori să joace.”, a spus Lionel Scaloni la conferința de presă de la finalul partidei.

Ulterior, Lionel Messi a venit cu un răspuns pentru selecționer. Acesta a repetat că această Cupă Mondială a fost ultima în care va juca:

"Ce mai pot să spun? Suntem campioni mondiali. Cum am mai spus și înainte, este ultima. Fanii ar trebui să ne aștepte, mergem acasă pentru a sărbători cu ei. Nu mi-aș fi putut dori mai mult. Îi mulțumesc lui Dumenzeu pentru tot ce mi-a dat, pentru acest deznodământ, pentru acest trofeu pe care l-am visat. ", a  spus Messi.


Echipa națională a Argentinei a reușit să pună mâna pe al treilea titlu de mondial, după ce a învins Franța în finala de duminică seară.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni