Ce fac vedetele în prima zi de Crăciun: „E o tradiție”

Vedetele sunt pregătite de sărbători și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care pot lua o reală pauză de la activitățile profesionale. Câțiva dintre cei mai iubiți oameni de la ProTV au spus cum arată pentru ei prima zi de Crăciun. Iată răspunsurile!

Atunci când vorbim despre sărbătoarea Crăciunului, fiecare dintre noi are propria tradiție pe care o respectă cu strictețe. Astfel, în prima zi a sărbătorilor de iarnă, vedetele au și ele anumite obiceiuri peste care nu trec. De exemplu, interpreta de muzică populară Steliana Sima sărută icoana imediat cum se trezește:

„Mă închin, spun rugăciunea și sărut icoana. E primul lucru. După aceea, pentru că noi facem Crăciunul în familie, mama întinde și pregătește colacii și îi împărțim. Apoi îi mâncăm!”, a spus ea.

Și CRBL are o tradiție aparte pentru a doua zi de Crăciun:

„În a doua zi de Crăciun, primul lucru pe care îl fac, gust cozonacul cu lapte. În ziua de Crăciun nu mă ating de cozonac, sunt prea multe feluri de mâncare și nu mai intră, dar în a doua zi de dimineață e o tradiție: felia de cozonac și paharul cu lapte”, a spus CRBL. 

VEZI MAI MULTE RĂSPUNSURI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni