• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce nume au ales pentru gemenii lor Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu. Momentul în care i-au adus acasă, filmat de echipa „La Măruță”

Ce nume au ales pentru gemenii lor Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu. Momentul în care i-au adus acasă, filmat de echipa „La Măruță”

Pe 11 martie 2023, Amalia Ursu a născut băieți gemeni, iar astăzi toată familia s-a bucurat de venirea micuților acasă. Momentul a fost prezentat, în exclusivitate, de echipa „La Măruță”. 

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au ales deja numele pentru copii. Băieții vor avea două prenume, unul românesc și unul străin, respectiv: Kevin Vasile și Thiago Ioan. 

„Încă nu știu cum mă simt acum, că sunt proaspăt tătic. Mă gândesc cum o să dorm noaptea. Dar sunt mega, mega fericit și împlinit. În sfârșit, simt că nu-mi lipsește nimic. Într-adevăr, a fost o mare surpriză când am aflat că sunt băieți. Nu mi-a venit să cred, eu am așteptat fete. Mie îmi plac fetele în general. Ca să meargă muzica populă mai departe, mi-a adus doi feciori, ca să fie treaba bună, doi cântăcioși”, a spus Vasilică Ceterașu. 




Amalia Ursu, mămică de gemeni 

„Cinci zile am stat în spital, pentru că am născut prin cezariană. Am născut la 36 de săptămâni și 4 zile. Thiago s-a născut cu greutatea de 2 kg 750 g, iar Kevin a fost un pic mai slăbuț, el s-a născut cu 2 kg 410 g. Practic, după el am așteptat cinci zile, ca să mai ia un pic în greutate. Hainele pe care noi le-am luat au fost de fetițe. Vasile a schimbat câteva”, povestește cântăreața de muzică populară . 

„Sunt foarte fericită!”, a spus Selena, fetița mai mare a cuplului. 

Sursă foto: captură video PRO TV
Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni