• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce poreclă are Alexandra Ciomag în afara competiției Survivor. Dezvăluiri făcute de prietena ei în emisiunea La Măruță

Ce poreclă are Alexandra Ciomag în afara competiției Survivor. Dezvăluiri făcute de prietena ei în emisiunea La Măruță

Meira Drăgușin, prietena Alexandrei Ciomag, a fos invitată în emisiunea La Măruță, unde a povestit mai multe despre personalitatea concurentei din echipa Războinicilor. Alături de ea, în platou, s-a aflat și cumnata Andreei Moromete.  

După ce în ediția trecută a emisiunii Survivor am putut vedea un conflict între Andreea Moromete și Alexandra Ciomag, astăzi, în emisiunea La Măruță, apropiații războinicelor au încercat să le analizeze faptele din concurs. 

Meira, cea mai bună prietenă a Alexandrei a spus că tânăra este o fire veselă și mereu încearcă să-i facă pe oameni să se simtă bine în preajma ei, de aceea glumește mult. 

„Am fost împreună la grădiniță. Eu și Alexandra avem o prietenie de peste 15 ani și o cunosc cu adevărat. Ea mereu a dorit să facă lumea din jurul ei să zâmbească, să fie o atmosferă plăcută. Chiar porecla ei este „Zâmbi”, pentru că zâmbește foarte mult”, a spus invitata. 

„Cred că Alexandra a dovedit că este o concurentă puternică și de temut și cred că au văzut în ea un adversar puternic”, a adăugat ea. 

Laura Moromete, cumnata Andreei, a încercat să-i ia apărarea rudei sale: „Tocmai că Academia (nr. Academia de Poliție), căminul, i-au dezvoltat această iritare față de zgomot. Ea seara doarme cu dopuri de urechi. A cerut voie să le ia, dar nu i-au dat voie. Mie mi se pare lipsă de respect din partea Alexandrei. Dacă s-au pus la somn nu mai era loc de alte discuții. Ea este foarte focusată pe joc, de aceea vrea să se odihnească, să-și găsească toate resursele. 

Poți afla mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni