• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce spune Carmen Dobrincu despre decizia fiului ei de a participa la Survivor: „Întotdeauna și-a oferit singur niște lecții”

Ce spune Carmen Dobrincu despre decizia fiului ei de a participa la Survivor: „Întotdeauna și-a oferit singur niște lecții”

Ediția de aseară a show-ului Survivor România a adus răsturnări de situație, dar și o nouă confruntare pe un traseu destul de complicat. Faimoșii au demonstrat o forță incredibilă și au continuat seria victoriilor. Așa că s-au întors pe insulă cu un coș bogat de orez, ulei și cartofi, dar și cu o energie mare după aceste zile. Singurul care nu s-a putut bucura de victoria obținută a fost Sebastian Dobrincu care s-a accidentat și se află sub supraveghere medicală. 

Mama lui Sebastian, Carmen Dobrincu, a fost prezentă în platoul La Măruță, unde a povestit mai multe despre caracterul de luptător al fiului ei. 

„Ce poate să simtă o mamă, când fiul ei pleacă să lupte pentru o cauză nobilă, care dorește să învețe, să se descopere. Sunt nedormită, sunt foarte îngrijorată, dar în același timp mândră de evoluția lui”, a spus ea. 

Carmen Dobrincu a povestit mai multe detalii despre Sebastian din perioada adolescenței, subliniind cât de mult a muncit pentru situația materială de care se bucură în prezent. 

„Nu că ar fi copilul meu, dar am un mare, mare respect pentru omul care este. Am apreciat la el că întotdeauna și-a oferit singur niște lecții. A preferat să-și cumpere alimente și să-și gătească singur. M-a surprins la un moment dat, când câștiga mult, spunea că vrea să lucreze la o spălătorie. Deși câștigase suficienți bănuți, l-am întrebat de ce vrea să lucreze la spălătorie, iar el mi-a spus: „Pentru că nu vreau să mi se urce la cap”. Vrea să treacă prin toate singur.


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni