• PRO TV
  • Ce spune medicul lui Michael Jackson despre „dragostea” pentru copii a megastarului: I se trage din copilărie

Ce spune medicul lui Michael Jackson despre „dragostea” pentru copii a megastarului: I se trage din copilărie

Ce spune medicul lui Michael Jackson despre „dragostea” pentru copii a megastarului: I se trage din copilărie

Conrad Murray, care a petrecut doi ani după gratii pentru uciderea accidentală a lui Michael Jackson, dezvăluie în cartea sa motivele pentru care megastarul a fost mereu atras sexual de copii de vârste fragede.

Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, face dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa, scrisă după ce a ieșit din închisoare. Murray, care a fost condamnat la patru ani de detenție pentru uciderea accidentală a megastarului, cu medicamente, spune că Michael a fost abuzat sexual în copilărie. Acest tratament inuman la care a fost supus i-a influențat și lui comportamentul ca adult.

Conrad Murray susține că știe amănunte devastatoare despre trecutul Regelui muzicii pop, care i-ar face chiar și pe cei mai înfocați fani ai săi să-și schimbe părerea despre cântăreț. Medicul spune că Michael Jackson însuși i-a făcut confidența că a fost sodomizat în copilărie, conform Hollywood Life.

„Toată lumea vorbește despre cum am fost bătut de tatăl meu, cum am fost numit în tot felul și cum mi s-a spus că eram urât. Recunosc că toate acestea mi s-au întâmplat. Sunt sigur că experiențe similare au și copiii din multe familii de azi, dar ei nu sunt sodomizați. Nu cred că asta e ceva comun”, susține Murray că i-a spus Michael.

Fostul medic al megastarului a ieșit din închisoare în anul 2013, după ce a ispășit jumătate din pedeapsa pe care a primit-o în 2011. Atunci, el a oferit un interviu publicației britanice Mail on Sunday, în care dezvăluia că Michael era dependent de medicamente. Conform acestuia, megastarul considera Propofolul, care l-a și ucis, „laptele lui” și îl implora pe Murray să i-l administreze pentru a putea dormi. 

Citește și: Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”

Fostul medic cardiolog a recunoscut atunci că i-a administrat aproape zilnic medicamentul solicitat, cu două luni înainte de moartea lui Michael. Murray susține și acum că Regele muzicii pop i-a dat doza care l-a ucis, pentru a i-o administra.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 și, de atunci, numele lui a fost târât într-un scandal de proporții. Mai multe persoane l-au acuzat de abuz sexual și pedofilie, iar un grup de acuzatori a solicitat exhumarea megastarului pentru compararea probelor ADN.

Vezi primele imagini din serialul VLAD, gratuit și în premieră!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni