• PRO TV
  • Ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor în cartea lui Codin Maticiuc?

Ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor în cartea lui Codin Maticiuc?

Ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor în cartea lui Codin Maticiuc?

În cartea "Dresor de lei și de fraieri", Codin Maticiuc spune că a evitat cât a putut să nominalizeze femei din viața lui Nuțu Cămătaru. 

Cu toate acestea, potrivi Cancan.ro, există câteva referiri la Monica Gabor:

 ”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."
 
 
Într-un interviu oferit pentru ProTv Plus, Codin Maticiuc a vorbit despre cartea sa, „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru” , dar și despre Nuțu, pe care a ajuns să îl cunoască bine:
 
"Nuțu este total împotriva traficului de droguri; toți cei care au făcut asta, au avut copii dependenți, spune. (...) Nu bea aproape deloc, în 5 ani de zile cred că a băut zece pahare de vin la cinci evenimente; nu fumează, nimic, cumva te șochează; e tot timpul treaz, lucid, stă, se uită, observă. Cea mai mare senibilitate a lui Nuțu este familia, este extrem de îndrăgostit de soție și de copil. Este extrem de inteligent, poate nu o inteligență educată, dar e foarte inteligent. (...) O să mai lucrăm împreună, o să facem ceva și pentru Netflix."
 
Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni