• PRO TV
  • Ce spune Remus Boroiu despre duelul cu Florin Pastramă, care i-a ruinat șansele de a câștiga FERMA

Ce spune Remus Boroiu despre duelul cu Florin Pastramă, care i-a ruinat șansele de a câștiga FERMA

Ce spune Remus Boroiu despre duelul cu Florin Pastramă, care i-a ruinat șansele de a câștiga FERMA

Remus Boroiu a fost învins de Kamara în duel la FERMA – Un nou început, însă cele mai mari răni i le-a provocat confruntarea cu Florin Pastramă. Campionul de fitness a oferit fanilor emisiunii primele gânduri ale sale după ce a ajuns acasă.

Într-un live pe pagina de Facebook a emisunii FERMA – Un nou început, Remus Boroiu a explicat că și-a dat seama că șansele sale de a deveni Fermierul anului s-au spulberat în momentul în care s-a accidentat. Sportivul a concurat împotriva lui Kamara după ce și-a luxat piciorul în timpul confruntării anterioare, împotriva lui Florin Pastramă

A stat trei săptămâni cu piciorul în ghips, lucru care n-a fost pe placul celorlalți concurenți. Iar Kamara a profitat de vulnerabilitatea lui pentru a-l scoate din joc.

La originea accidentării sale s-a aflat duelul pe care l-a avut cu Florin Pastramă, după intrarea în scenă a Bandiților. De atunci, relația lor în fermă a părut că s-a deteriorat. Remus Boroiu a explicat în ce a constat „conflictul” cu actualul iubit al lui Brigitte Năstase.

„Nu pot spune că am avut un conflict cu Pastramă. Pur și simplu, așa a fost formatul jocului, ca atunci când Bandiții au intrat în fermă ei să aleagă un concurent care să se lupte cu mine, eu fiind cel propus de fermieri. Din păcate, acel duel a degenerat, nu s-au mai respectat reguli și el a luat mult prea personal dorința asta de a învinge. Și acolo s-a stricat treaba, din punctul meu de vedere”, a spus Remus Boroiu.

Sportivul a măturisit că nu a vrut să le arate celorlalți că e vulnerabil și a sperat mereu că va primi probe „potrivite”, pe care să le poată trece chiar și accidentat. Nu a fost așa.

Cum i s-au părut condițiile în fermă

„Din punctul de vedere al cazării, condițiile de locuire mi s-au părut foarte bune. Eu la cămin am trăit în situații mult mai nasoale. Stăteam șase oameni într-o cameră cât cea a fermierului-șef. Singura problemuță la mine a fost cu mâncarea, pentru că, eu fiind sportiv de performanță, sunt obișnuit să mănânc mai mult, mai sănătos. Când am văzut prima omletă făcută în fermă, din cinci ouă, cu cartofi, lungită, pe care să o împărțim la 12 oameni, atunci am realizat că atât aș mânca eu acasă singur. Am slăbit cam 7 kilograme”, a dezvăluit Remus.

Fostul fermier a dezvăluit că s-a înțeles cel mai bine cu Marius Crăciun și cu Diana Belbiță. Însă, când vine vorba să menționeze un concurent cu care nu s-a înțeles, Remus Boroiu s-a cam fâstâcit.

„Eu credeam că mă înțeleg cu toată lumea, dar când am ajuns acasă și am văzut emisiunea... mi-am schimbat puțin părerea. Dar n-aș putea spune că există o persoană cu care nu m-am înțeles. Chiar și cu Brigitte am ajuns să am o relație OK”.

Remus a fost marți în studioul La Măruță, unde a vorbit despre experiența în fermă. Detalii mai jos



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni