• PRO TV
  • Cei mai buni vloggeri din România vin în orașul tău să te învețe secretele succesului în online

Cei mai buni vloggeri din România vin în orașul tău să te învețe secretele succesului în online

Cei mai buni vloggeri din România vin în orașul tău să te învețe secretele succesului în online

Cei mai în vogă influenceri din mediul online din România pornesc într-un turneu național pentru a se întâlni cu tinerii din marile orașe. Vloggerii vor împărtăși tuturor la ce sunt bune rețelele sociale și cum poți transforma o pasiune într-o meserie extrem de bănoasă. 

Din 11 noiembrie și până la 22 decembrie 2018, cei mai buni vloggeri din România vor călători în opt mari orașe din România pentru a se întâlni cu fanii lor. Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It's Anca, Lino, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu, Alina Ceușan, Laura Giurcanu și mulți alții vor împărtăși din secretele succesului lor în online cu toți cei care vor veni să-i vadă. Turneul vloggerilor începe la 11 noiembrie, la Cluj-Napoca. Locul întâlnirii este Sala Polivalentă din localitate, iar biletele sunt disponibile online la prețuri cuprinse între 40 și 120 de lei. 

Turneul continuă cu București – Sala Palatului (18 noiembrie), Timișoara – Sala Olimpia (24 noiembrie), Galați - Sala Sporturilor Dunărea (9 decembrie), Iași – Sala Polivalentă (10 decembrie), Brașov – Lux Divina (16 decembrie), Craiova – Sala Polivalentă (20 decembrie) și Oradea – Arena Antonio Alexe (22 decembrie).

Atenție! Prețul biletelor diferă de la oraș la oraș! Detalii AICI.

Primul turneu al vloggerilor la nivel național le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la discuții pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveștile acestor vloggeri, informații prețioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi și tendințele din domeniu.

Cum a reușit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de abonați pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură și desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu. Mai mult decât atât, cei care își vor achiziționa bilete cu opțiunea „meet-and-greet” vor putea sta față în față cu vloggerii preferați, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii.

Nu va lipsi nici muzica favorită a tinerilor, pentru că toate aceste întâlniri se vor încheia cu cântări ale celor de la 5GANG.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni