• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cerasela, soția lui Relu de la Survivor dezvăluie: “Gestul lui CRBL l-a făcut pe Relu să nu plece din competiție”

Cerasela, soția lui Relu de la Survivor dezvăluie: “Gestul lui CRBL l-a făcut pe Relu să nu plece din competiție”

Scandal imens în tabăra Războinicilor de la Survivor România după ce concurentul Relu Pănescu a fost trimis pe insula exilului fără mâncare. Alături de acesta se afla și CRBL.

Impresionat de situația lui Relu, CRBL a ales să împartă mâncarea cu acesta.

Înduioșată de gestul Faimosului, Cerasela, soția lui Relu Păunescu a ținut să-i mulțumească Elenei (soția lui CRBL) pentru generozitate: “Chiar vreau să îi mulțumesc soției lui CRBL pentru bunătatea lui. A făcut ceva extraordinar. Are un suflet mare!”, a spus ea astazi La Măruță.

Apoi, Elena a spus la rândul ei: “Îmi pare foarte bine să vă cunosc! Vreau să spun că Relu este dintre toți Războinicii cel mai echilibrat concurent. Nu văd să aibă acea răutate gratuită pe care au tot avut-o unii și alții. Relu le spune exact cum trebuie și s-a și schimbat după acest exil. De fapt, cred că amândoi s-au schimbat”.

După consiliu, Războinicii i-au trimis în cele din urmă mâncare lui Relu. “M-am bucurat enorm de mult! Și Relu și-a iertat colegii pentru uitarea lor pentru că i-au adus o cantitate mai mare de mâncare. Noi de nouă ani suntem împreună și pe Relu l-am văzut în lacrimi de puține ori. Mai exact, când s-a născut fetița și acum, la Survivor. Emoțiile pe care le trăiește sunt ca și atunci. Trăiește la maximum toată experiența. Se vede asta destul de mult!

Am fost convinsă că Relu își va ierta colegii pentru că i-au trimis mai multă mâncare ca de obicei. Dar am fost foarte impresionată de gestul lui CRBL când i-a dat mâncarea și cred că gestul a fost unul cu adevărat foarte important pentru el! Dacă CRBL nu făcea asta cred că Relu ar fi părăsit Survivor”, a mărturisit Cerasela.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni