Chef Hadad, jurat la Masterchef în Spania! " România e țara mea, dar noi trebuie să învățăm să mâncăm"

04 Mai 2022, 17:57

Citeste mai mult despre: Chef Hadad, juriu, MasterChef,

Chef Joseph Hadad a călătorit în Spania, unde a fost invitat special în concursul MasterChef. Bucătarul a fost însoțit de Lipaz, fiica lui cea mică. În emisiunea lui Cătălin Măruță, a vorbit despre această experiență.

„A fost ediție specială. Acolo era finala Masterchef. Au fost invitați împreună cu mine șase chefi din Europa și una a fost o fată, era Masterchef din Israel. Acolo ne-am întâlnit noi doi. Am fost foarte fericit. Am fost foarte emoționat acolo, am fost foarte bucuros. Am fost pentru România și am fost pentru Israel”, a povestit acesta în emisiunea lui Măruță.  

Chef a spus și ce crede despre mâncarea țării care l-a adoptat:

"Mâncarea românească e bună rău de tot! E puțin grasă, dar e gustoasă!(...) România este țara mea. (...) Noi românii trebuie să învățăm, în primul rând, cum să mâncăm. De exemplu, cum să ne așezăm la masă și cum să discutăm cu ospătarul. Noi în spate, ca bucătari, avem foarte mult stres, țipete, efort. Clientului nu-i place mâncarea, țipă. O dată am servit foie gras cu cireșe și a venit omul și a zis de ce îi dau să mănânce compot."

FOTO: CHEF HADAD INSTAGRAM
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies