Chef Joseph Hadad, povești din copilăria sa

25 Iulie 2022, 16:33

Autor: Lorena Martin

Chef Joseph Hadad a oferit un interviu despre copilăria sa, chiar din Kiryat Motzkin, orașul în care s-a născut. Iată cum arată zonele în care celebrul bucătar s-a dezvoltat, dar și ce spune prietenul său cel mai bun despre perioada petrecută împreună!

Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai apreciați bucătari atât din România, cât și de peste hotare. Acesta s-a născut într-un bloc sărac din Kiryat Motzkin, Israel. În copilărie, el a avut un prieten foarte bun de origine română, care a rămas alături de el chiar și astăzi. Cei doi s-au reîntâlnit și au oferit un interviu de suflet!

Se pare că Chef-ul nu a avut cea mai bogată copilărie, însă a fost una extrem de frumoasă datorită familiei și prietenilor lui. El povestește cu lacrimi în ochi despre viața sa din Israel. 

„Copilăria noastră a fost frumoasă pentru noi”, a spus Joseph Hadad.

Se pare că pentru Joseph Hadad prietenia reprezintă o virtute și nu a uitat de bunul său tovarăș, în momentul în care a ajuns celebru. Cei doi au o relație extrem de specială.

„Joseph este ceva special. Îl consider o bucățică din mine. Îl iubesc din suflet. Poate să îmi dea telefon la 2 noaptea, iar eu o să îi răspund”, a declarat prietenul chef-ului.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies