Claudia Pavel comentează eliminarea surorii sale din Ferma. Cu ce explicații a venit

05 Aprilie 2019, 16:47


	Claudia Pavel comentează eliminarea surorii sale din Ferma. Cu ce explicații a venit
Autor: Redactia

Claudia Pavel a vorbit pentru emisiunea "La Măruță" despre parcursul surorii sale din Ferma. 

Miercuri, Paula Pavel a fost dată afară din Fermă pentru că a încălcat o regulă fundamentală din formatul Fermei. Claudia a explicat că această experiență a fost foarte bună pentru sora ei și că Paula a vrut să rezolve anumite lucruri cu Brigitte.

"A fost o experiență extraordinară pentru ea. Este o persoană pozitivă, trăiește din prezent. S-a dus și a spus ce a avut de zis și a plecat. Practic toată lumea a încălcat regulile. Ea s-a dus la baie cu Brigitte și i-a sugerat să-și închidă microfonul. Sunt mult chestii care nu au fost sancționate. Este un subiect foarte delicat!", a explicat Cream.

De asemenea, Claudia Pavel a vorbit despre eliminarea Ioanei Filimon din Fermă și crede că nu a avut un comportament adecvat în acest show. 

"M-au surprins palmele primite de Ioana din partea lui Moroșanu. Sunt de domeniul SF. Au fost niște scene grotești. Comportamentul Ioanei nu mi-a plăcut în Fermă. Mie nu-mi plac femeile sclave.Ioana Filimon s-a comportat că sclava lui Briggitte, apoi că sclava lui Moroșanu." a spus Claudia Pavel.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies