• PRO TV
  • Concurenții au descoperit cine e „intrusul” la FERMA. Au pus tunurile pe el

Concurenții au descoperit cine e „intrusul” la FERMA. Au pus tunurile pe el

Concurenții au descoperit cine e „intrusul” la FERMA. Au pus tunurile pe el

Conflictele se întețesc la FERMA, iar concurenții par a nu mai fi îngăduitori unii cu alții. Presiunea eliminărilor din emisiune îi face pe mulți să-și sape adversarii. 

Coalițiile din FERMA au fost destabilizate de plecarea lui Jorge, eliminat la duel de Silviu Țolu. Cel mai mare aliat al său, Brigitte, a devenit indezirabil pentru ceilalți, pentru modul în care aceasta s-a comportat cu fiecare dintre ei. Brigitte Năstase e considerată de cei mai mulți concurenți un intrus și va avea nevoie de o minune pentru a rezista în continuare în emisiune.

Brigitte a reușit să o scoată din minți pe Claudia Pavel, care i-a recomandat o vizită la psihiatru. Totul a început după ce Brigitte s-a plâns că i s-au dat sarcini în fermă peste puterile ei, din răzbunare. Vezi momentul mai jos!

Carmen Negoiță nu o mai înghite pe Brigitte, cu care s-a certat ca la ușa cortului în bucătărie. „Fiecare pasăre pe limba ei piere, că ăsta este stilul, tot așa o să și moară, tot o mahalagioaică”, a spus Carmen Negoiță. Vezi momentul mai jos!

Nici băieții nu au slăbit-o pe Brigitte, însă ei s-au coalizat pe ascuns. Imediat după duelul câștigat de Silviu Țolu, acesta a avut o discuție privată cu Remus Boroiu, din care a reieșit că ar fi cazul ca și fetele să ajungă la duel, pentru a fi eliminate. 

„Cred că-i momentul să mai fie și de fete”, a zis Boroiu. „Eu aș zice două la rând”, a întărit Țolu. „Și eu la fel. Și știu care. Sunt de acord cu tine. Depinde pe cine lasă fermier acum el (Jorge – n.n.). Mi-e foarte teamă să nu o lase pe Brigitte. Dacă Jorge o va numi pe Brigitte fermier-șef, își va atrage destul de multă antipatie în fermă”, a spus Boroiu.

Singurul aliat al lui Brigitte a rămas Ioana Filimon, iar Cătălin Moroșanu a avut, mai degrabă, o atitudine rezervată.

Cum va evolua conflictul din fermă vom afla săptămâna viitoare, marți, 19 februarie, ora 21:30, doar la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni