• PRO TV
  • Copiii cu mâna întinsă, vinovații cu mâinile curate. Duminică, la România, te iubesc

Copiii cu mâna întinsă, vinovații cu mâinile curate. Duminică, la România, te iubesc

Copiii cu mâna întinsă, vinovații cu mâinile curate. Duminică, la România, te iubesc

Cosmin Savu prezintă o anchetă despre cerșetorie, lăcomie și sărăcie! Săptămâna aceasta, la România, te iubesc!, Cosmin Savu prezintă o anchetă despre una dintre cele mai mare rețele de trafic de persoane din Europa ultimilor ani, care a pornit din România.

Reportajul ”Caracatița cerșetoriei: justiție de pomană” spune o poveste despre sărăcie și lăcomie, duminică, de la ora 18:00, la PRO TV.

Pe străzile din marile orașe europene sunt prezenți tot timpul cerșetori din România, cu mâna întinsă, mână care spune o poveste diferită de fiecare dată și adaptată în funcție de auditoriu. Ei sunt unul dintre brandurile de țară cu care ne rușinăm. Îi avem și acasă, dar pe aceștia nu-i mai vedem. În schimb, ne deranjează în Roma, Londra, Madrid sau Paris, și nu doar pe noi.
Cerșetoria vine la pachet cu înșelăciuni, cu furturi din buzunarele turiștilor, cu fraude ale sistemului social, cu trafic de ființe umane. Unii dintre ei sunt copii care muncesc în stradă, sunt exploatați, în loc să fie la școală
.”, spune CosmIn Savu despre ediția din această săptămână.

Țăndărei, un oraș mic din Ialomița, a devenit sinonim cu cerșetoria în Europa. Bande întregi de pomanagii din această zonă săracă a României au ”invadat” orașele mari ale continentului. Specialiștii spun că lăcomia și sărăcia sunt principalele cauze generatoare ale acestui fenomen, care nu ne face deloc mândri.

Cosmin Savu a străbătut Europa și i-a găsit pe aceștia în plină acțiune în principalele zone de atracție din Londra și Paris. Cum reacționează statul român în fața acestui flagel care creionează o imagine defectuoasă a țării în străinătate, dar și care sunt măsurile luate de autorități pentru combaterea rețelelor transfrontaliere vedem săptămâna aceasta, la România, te iubesc!.

Copiii… cu mâna întinsă, vinovații… cu mâinile curate, România tot cu mâinile încrucișate! ”Caracatița cerșetoriei: justiție de pomană”, un reportaj de Cosmin Savu, duminică, la România, te iubesc!

Fiecare ediție România, te iubesc! este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind link-ul de iframe din platformă. 

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni