• Emisiuni
  • La Măruță
  • Corina Caragea, recunoști fotbaliștii după trupuri? Cum s-a descurcat prezentatoare la provocarea lui Măruță

Corina Caragea, recunoști fotbaliștii după trupuri? Cum s-a descurcat prezentatoare la provocarea lui Măruță

Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Sportive Pro TV, a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, unde a povestit despre cele mai recente călătorii. 

Corina a vorbit despre vacanța de la Madrid, de la începutul lunii decembrie, mărturisind că acest oraș se află pe locul 2, în topul preferințelor, după Barcelona. De asemenea, vedeta a spus că, într-un an marcat de pandemie, a preferat să se plimbe mai mult prin țară, vizitând diferite zone din România, printre care Transilvania și Covasna. (vezi galeria foto)

Corina Caragea a răspuns provocării prezentatorului de a ghici numele unor fotbaliști, după imagini cu anumite părți ale corpului lor. Vedetei nu i-a fost deloc greu să ghicească, după o carieră de 25 de ani, în calitatate de prezentatoare a știrilor sportive. Ea a dat de înțeles că îl admiră foarte mult pe David Beckham: ”Jos pălăria și pentru el, și pentru soție. Ce cuplu frumos! Cu cât îmbătrânește, cu atât e mai drăguț”. 

Corina Caragea este printre cele mai discrete vedete, atunci când vine vorba despre viața personală. Curios din fire, Măruță a dorit să afle de la cine a primit vedeta cele două inele de pe mâna ei. 

Află ce a răspuns a dat Corina Caragea în materialul video de mai sus. 





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni