• PRO TV
  • Cosmin Natanticu a fost ”pradat” la balciul din Tandarei!

Cosmin Natanticu a fost ”pradat” la balciul din Tandarei!

Cosmin Natanticu a fost ”pradat” la balciul din Tandarei!

Duminica aceasta, pe 16 octombrie, de la ora 20.15, Toni Grecu si asistenta sa sexi Gina inaugureaza la ”Serviciul Roman de Comedie” o noua rubrica cu doi protagonsiti trasniti: Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu intra in pielea a doi reporteri frenetici care cutreiera tara in locurile in care romanii se distreaza in cel spumos mod.

Comedia profunda” ii va purta pe Neamtu si Natanticu in cele mai neasteptate locuri, iar in prima editie a rubricii acestia vor ajunge la balciul din Tandarei pentru a observa cum se distreaza romanii, dar unde nu vor fi scutiti de surprize.

Pentru primul episod am filmat la Tandarei, la balciul anual de-acolo”, povesteste Cosmin Natanticu. ”Eu recunosc ca desi nu ma asteptam, m-am speriat foarte tare atunci cand a trebuit sa ma urc intr-un soi de caracatita ce te invartea in toate directiile. Nu-mi doream decat sa se opreasca mai repede si sa ma vad cu picioarele pe pamant. Si recunosc ca am urlat cat m-au tinut puterile, dar nu m-a crezut nimeni, toti aveau impresia ca fac glume, de nebun ce sunt”, mai spune Cosmin, care marturiseste insa ca totul a culminat in momentul in care a ramas si fara bani in buzunar.



Trebuia sa filmam, conform scenariului, o secventa in care eu aratam catre camera ca nu mai am decat 1 leu in buzunar, astfel ca reporterii frenetici trebuie sa isi ia la revedere de la balciul din Tandarei. Am tras mai multe duble pana cand, la un moment dat, a venit un baietas si mi-a luat banii din mana, mi-a zis ”mersi” si a plecat. Initial am crezut ca face o gluma si se va intoarce, dar nu s-a intamplat asa”, isi aminteste amuzat actorul de la SRC.

Si Catalin Neamtu va garanteaza ca va veti amuza copios duminica seara cu noua rubrica pe care au pregatit-o cu simt de... comedie! ”Un participant la balci ne-a cerut o taxa de 5 lei pentru un interviu. Iar un altul a vrut sa ne duca la el acasa sa ne arate bogatiile agonisite in urma unor astfel de balciuri.”



Situatiile amuzante nu vor lipsi, asadar, printre fumul de gratare, balcanismul acut, negotul la colt de strada si muzica cu iz de manea. ”Acesti doi reporteri sunt doua personaje care fac toate deplasarile pe jos, in regim de mars”, mai dezvaluie Catalin Neamtu. ”Sunt multumimiti indiferent de conditii si pun accentul pe oamenii de rand cu gandurile si parerile lor despre viata. Urmarim agenda evenimentelor mondeno-socialo-satesti si stabilim urmatoarea destinatie.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni