Crina Abrudan comentează eliminarea lui DOC de la Survivor România 2023

16 Martie 2023, 18:22

Citeste mai mult despre: Crina Abrudan, DOC, Survivor Romania,
Autor: Lorena Martin

Crina Abrudan a fost prezentă în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit alături de comentatorii emisiunii despre eliminarea lui DOC. Iată care este părerea vedetei!

Crina Abrudan este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a fost eliminată de la Survivor România în urmă cu două săptămâni, atunci când nu a primit suficiente voturi din partea telespectatorilor. La doar un consiliu de eliminare distanță, și DOC a părăsit Republica Dominicană.

Astăzi, Crina Abrudan a fost prezentă în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde, printre altele, a vorbit și despre DOC. Fosta concurentă consideră că mulți oameni l-au considerat pe artist un om fals din cauza modului brusc în care și-a schimbat stările de spirit, pe parcursul competiției:

„Eu am spus și pe testimoniale. Mie DOC mi se pare un actor extraordinar de bun. El poate să întruchipeze 5 personaje într-o zi, dacă vrea el. Acum poate să fie isteric și nebun, acum poate să fie un om frumos și cuminte, peste 10 minute să te certe și peste 30 de minute să te pupe, iar tu să nu înțelegi care e, de fapt, DOC. El intră și iese foarte ușor dintr-un rol, iar ceea ce a înnebunit pe toată lumea a fost că nu mai înțelegea nimeni cine este DOC. Lumea din camp a început să îl judece pentru că nu este asumat și joacă un rol la Survivor. Nu putem să-l judecăm nici pe el, nici pe Ionuț, nici pe nimeni că au ales să joace un rol”, a spus ea.

„Pe mine nu m-a deranjat, pe alte fete le-a deranjat. Aveam subiecte de discuție comune. Mie îmi făcea plăcere să vorbesc cu el și cu Ionuț”, a adăugat ea.


VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies