• PRO TV
  • Criss si Vlad au sarbatorit doi ani de relatie. GALERIE FOTO

Criss si Vlad au sarbatorit doi ani de relatie. GALERIE FOTO

Criss si Vlad au sarbatorit doi ani de relatie. GALERIE FOTO

Criss si Vlad, protagonistii din telenovela “O noua viata”, difuzata ACASA, de luni pana joi de la ora 20.30, au sarbatorit 2 ani de relatie printr-o escapada surpriza la…casuta din copac, un loc in care Criss isi dorea foarte mult sa ajunga.

Implinim doi ani de la prima noastra intalnire! Recent am desfacut cutia cu amintiri in care avem amintirile noastre, mici obiecte, poze, bilete de la filme sau spectacole din Londra, tricourile de la scoala de vara, scoici de pe plaja din Grecia, suveniruri din Thailanda, petalele primului trandafir presat intr-un jurnal plin cu amintiri. Toate astea s-au strans in doar 2 ani! Saptamana aceasta am avut parte de o iesire surpriza din partea lui Vlad care marti m-a furat de la scoala si m-a dus pana la munte spunandu-mi ca mergem de nebuni  sa mancam. Am ajuns la Trei Brazi si de acolo a inceput totul. De fapt Vlad organizase  aceasta iesire “spontana” de mai multe luni incoace. De ce? Pentru ca dupa ce am mancat am fost la….la…Casuta din copaaac!”, povesteste Criss pe blogul lor, http://oneband.ro/ 

Vlad i-a pregatit aceasta surpriza Cristinei de mult timp, i-a facut bagajele si i-a daruit cel mai frumos cadou: “Am primit de la Dutu o inima de flori in care era insemnata cifra 2! Ne-am facut cadou unul altuia doua bratari cu un banut pe care e gravata cifra 2! Am facut shake-uri impreuna, am spalat vase impreuna, am inspirat aer curat, ne-am prostit, ne-am plimbat prin padure si am alergat dupa oi.:)) Ne-am gravat initialele pe scoarta unui copac ce sustinea casuta ca atunci cand o sa mai trecem pe acolo sa ne amintim cu drag cum eram si ce faceam cand a implinit 2 anisori”, adauga Criss.

Mai multe detalii pot fi gasite pe http://oneband.ro/, iar Criss si Vlad sunt acasa de luni pana joi de la 20.30 in prima telenovela muzicala romaneasca, “O noua viata”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni