• PRO TV
  • Cristina Cioran, cele mai noi declarații despre separarea de Alex Dobrescu: „Sentimentele există!”

Cristina Cioran, cele mai noi declarații despre separarea de Alex Dobrescu: „Sentimentele există!”

După două luni de la vestea că s-au logodit, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au venit cu un anunț total neașteptată. S-au despărțit aruncându-și vorbe grele, iar acum actrița a scos la iveală noi dezvăluiri despre toată această perioadă dificilă din viața sa.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut în urmă cu doi ani, iar până recent toți admiratorii lor au crezut că trăiesc o adevărată poveste de dragoste. În realitate, lucrurile au stat cu totul diferit, căci la nici două luni de la logodnă au ajuns să se despartă. 

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Cristina Cioran a oferit noi detalii despre evenimentele recente din viața sa.

„Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie. Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost”, a mărturisit Cristina Cioran.

Întrebată dacă îl mai iubește pe tatăl fiicei sale, Cristina Cioran a răspuns:

„Asta cu dragoste e foarte ciudată. Sentimentele există! Vin, pleacă, sunt acolo. Importantă pentru mine este sănătatea ei, fericirea ei, pacea ei”, a continuat actrița, referindu-se la fiica sa.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni