Cristina Joia, declarații în exclusivitate despre procesul împotriva femeii care a agresat-o în luna noiembrie

16 Februarie 2021, 16:43

Citeste mai mult despre: Cristina Joia, agresiune, aparitie tv, operatii,

Cristina Joia, designerul din emisiunea Visuri la cheie, a venit în emisiunea La Măruță și a vorbit în exclusivitate despre procesul împotriva femeii care a agresat-o în luna noiembrie, într-un magazin din București.

Din cauza loviturii puternice, Cristina Joia a fost operația de urgență, apoi a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. În emisiunea de astăzi, Cristina Joia a renunțat la mască, moment în care i s-au umplut ochii cu lacrimi pentru că este prima oară când își expune urmele loviturii.

"Este prima dată când îmi dau masca în public după incidentul din noiembrie. Este prima oară când oamenii mă văd așa! Este foarte greu de descris, am fost la restaurant și îmi era greu să îmi dau masca jos. Este un lucru pe care îl văd în fiecare dimineață când mă trezesc. Ieri a fost procesul, prima înfățișare. Am privit-o puțin, era la 3 metri de mine. Avocatul ei a cerut amânare pentru a analiza probele. Mi-am dat seama că este un drum lung și că trebuie să merg până la capăt. Nu a încercat să vorbească cu mine."

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies