• PRO TV
  • Cristina Spătar a mers la medicul estetician. La ce intervenții a apelat artista

Cristina Spătar a mers la medicul estetician. La ce intervenții a apelat artista

Cristina Spătar a mers la medicul estetician. La ce intervenții a apelat artista

Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, a apelat din nou la medicul estetician pentru o serie de intervenții care să-i reîntinerească tenul.

Cristina Spătar trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Vărzaru, care este cu 21 de ani mai tânăr. Pentru că își dorește ca fața ei să nu-i trădeze vârsta, artista a apelat la ajutorul medicului estetician, potrivit click.ro.

Vedeta și-a făcut o serie de intervenții pentru revigorarea tenului şi pentru corectarea ridurilor: „Recurg la tratamente noninvazive sau minim invazive care întind, ridică şi întineresc pielea. Cel mai eficient pentru mine este un tratament pentru estomparea ridurilor de expresie cu ajutorul toxinei botulinice (botox) la nivelul frunții, zonei glabelare (între sprâncene) și la coada ochiului”.

Cristina Spătar se iubește cu Tiberiu Vărzaru, antrenor de fitness, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, încă de când a divorțat.

Chiar dacă sunt împreună de patru ani, Cristina Spătar și iubitul său, Tiberiu Vărzaru, și-au ținut mult timp relația ascunsă de ochii curioșilor.

Sursă foto: Instagram Cristina Spătar

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni