• PRO TV
  • Cristina Spătar, mărturisiri dureroase despre fostul soț: “Nu mai avem ce să ne spunem!”

Cristina Spătar, mărturisiri dureroase despre fostul soț: “Nu mai avem ce să ne spunem!”

Cristina Spătar a rămas cu un gust amar după divorțul de Alin Ionescu. Artista a făcut mărturisiri despre relația cu fostul soț, dar și motivele care au dus la despărțire. Cei doi se judecă încă prin tribunal pentru pensia alimentară a copiilor.

Cristina Spătar a fost prezentă în platoul emisiunii “La Măruță”, unde a vorbit despre divorțul de Alin Ionescu, afaceristul care i-a fost soț timp de nouă ani și cu care are doi copii: Albert (11 ani) și Aida (8 ani).

Artista a mărturisit că nu vorbește absolut deloc cu fostul soț și chiar și relația cu fosta soacră s-a răcit. “A fost o perioadă mai delicată... ultimii doi ani din căsnicie și eu am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult. Nu-mi reproșez nimic. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul”, a spus artista despre fostul soț. 

După divorț, Cristina Spătar (48 de ani) și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Este vorba despre Tiberiu Vărzaru, care i-a fost și antrenor de fitness. “L-am cunoscut înainte cu două luni de divorț și a fost un sprijin pentru mine. M-a curtat asiduu și am zis de ce nu? A fost omul potrivit la locul potrivit”, a spus cântăreața despre iubitul tinerel. 

Mai multe declarații despre povestea de dragoste pe care Cristina Spătar o trăiește de la divorț în materialul VIDEO de mai sus


 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni