• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristina Spatar, prima declaratie dupa arestarea sotului ei. Afirmatiile in exclusivitate care vor inchide gura rautaciosilor

Cristina Spatar, prima declaratie dupa arestarea sotului ei. Afirmatiile in exclusivitate care vor inchide gura rautaciosilor

Cristina Spatar, prima declaratie dupa arestarea sotului ei. Afirmatiile in exclusivitate care vor inchide gura rautaciosilor

Cristina Spatar este una dintre cele mai respectate artiste din industria muzicala de la noi din tara, dar de cand sotul ei, Alin Ionescu, a fost arestat, vedeta a decis sa se retraga o perioada din peisajul monden.

Pentru ca nu a mai vorbit despre familia ei si nici nu a dat declaratii in ceea ce priveste situatia in care se afla sotul ei, presa tabloida s-a grabit sa speculeze orice detaliu legat de aceasta perioada grea prin care trece.

Desi nu a reactionat pana acum la diversele afirmatii din presa, un posibil divort a suparat-o pe artista si a decis sa acorde o declaratie in exclusivitate pentru emisiunea "La Maruta".

Cristina a marturisit ca in toata aceasta perioada a citit in presa o multime de articole nefondate, dar la care nu a raspuns pentru ca nu a simtit nevoie. In ceea ce priveste divortul de Alin, Cristina spune ca nu are de gand sa faca acest lucru, ba mai mult decat atat, cantareata a marturisit ca relatia dintre ea si sotul sau este la fel ca inainte si ca isi respecta juramintele pe care le-au rostit amandoi in fata lui Dumnezeu, la cununia religioasa. 

Cat despre situatia in care se afla sotul ei, Cristina a spus ca nu vrea sa declare nimic pentru ca Alin este cel care este cel mai indreptatit sa vorbeasca despre aceasta situatie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni