• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose, gravidă în șapte luni, de Paște: „E cam greu...”

Cu ce probleme s-a confruntat Theo Rose, gravidă în șapte luni, de Paște: „E cam greu...”

Theo Rose, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz-ul autohton, și-a petrecut Sărbătorile Pascale, anul acesta, alături de familie. Vedeta a încercat să se bucure de fiecare moment în parte, dar problemele specifice perioadei i-au cam dat bătăi de cap.

Actrița din serialul fenomen „Clanul” și partenerul său, Anghel Damian, și-au petrecut sărbătorile împreună, alături de cei dragi. Chiar dacă a avut un Paște îngreunat de sarcină și nu s-a putut bucura din plin de toate bunătățile de pe masă, Theo Rose s-a încarcat cu energie și a revenit în București cu zâmbetul pe buze. Așa a surprins-o și Cătălin Măruță în apelul video, atunci când a vorbit despre noile probleme cu care se confruntă în cea de-a șaptea lună de sarcină.

„Merge bine (n.r., sarcina). Acuma am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns dacă are așa mult păr. Că nu se poate… E cam greu cu arsurile astea. Mai am două luni și vreo două săptămâni, așa, teoretic”, a spus artista.

Theo Rose: „Am 58 de kilograme acum”

Cu toate că nu a exagerat cu mâncărurile nici măcar acum, de sărbători, Theo Rose mărturisește că în fiecare zi acumulează aproximativ un kilogram, lucru la care nu s-a așteptat niciodată.

„Nu am mâncat multe ouă roșii. Nu am mâncat prea mult, dar la asta cu îngrășatul…Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum”, a mai spus actrița din „Clanul” în emisiunea lui Cătălin Măruță.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni