• PRO TV
  • Cum a pus la punct Eva Mendes un fan cârcotaș de pe Instagram

Cum a pus la punct Eva Mendes un fan cârcotaș de pe Instagram

Cum a pus la punct Eva Mendes un fan cârcotaș de pe Instagram

Eva Mendes se bucură din plin de carantină. Nici nu e de mirare dacă stăm să ne gândim că-și petrece tot timpul cu fetițele sale și iubitul ei, care este nimeni altul decât Ryan Gosling.

Cei doi formează unul dintre cele mai discrete și frumoase cupluri de la Hollywood și sunt împreună din 2011. Spre bucuria fanilor, actrița cu origini cubaneze are cont de Instagram și postează deseori selfie-uri sau poze din ședințele foto de la care era nelipsită înainte să-l cunoască pe starul din “La La Land”.

Eva Mendes (46 de ani) a postat pe Instagram o fotografie alb-negru, în care apare alergând pe o plajă într-o rochie neagră decoltată și foarte sexy. Imaginea era însoțită și de o descriere într-o manieră ironică și amuzantă totodată, așa cum Eva și-a obișnuit cei peste 2,3 milioane de urmăritori.

“Am fost la alergare pe plajă în această dimineață. Nu, n-am fost. Această fotografie este făcută cu cel puțin 15 ani în urmă. N-am văzut nicio plajă anul asta. Nu am fost la alergare anul asta”, a scris iubita lui Gosling lângă fotografia care a adunat peste o mie de comentarii. Chiar și Vanessa Bryant, văduva regretatului Kobe Bryant, i-a scris actriței că este superbă.

Pe lângă numeroasele complimente primite, pe pagina Evei s-a strecurat și sfatul răutăcios al unui internaut. “Ar trebui să-i spui lui Ryan să te scoată mai des din casă”, i-a scris acesta. Actrița i-a replicat imediat acestuia: “Nu, mulțumesc! Sunt ok așa. Mai bine acasă cu bărbatul meu decât în orice altă parte a lumii”. 

Eva Mendes adoră să petreacă timp cu fetele și Ryan

Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au cunoscut în anul 2011, pe platourile de filmare ale peliculei „The place beyond the pines”, în care au interpretat rolurile unor tineri părinţi. Eva a devenit mamă pentru prima oară în 2014, când s-a născut Esmeralda (6 ani). În aprilie 2016 a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot o fetiţă, botezată Amada. 

De când s-a cuplat cu Ryan, Eva a renunța la actorie și s-a dedicat vieții de familie. Vedeta a declarat în urmă cu trei ani că nu regretă decizia luată și nu duce dorul “covorului roșu”. „Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că îmi place să fiu acasă. În loc să apar pe covorul roșu, prefer să stau cu fetele noastre”, a spus ea pentru revista Shape.

FOTO: Getty Images / Instagram

Vezi și VIDEO: Educație sexuală pe TikTok

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni