• PRO TV
  • Cum arata prima sotie a lui Hagi. Fotbalistul a divortat de ea pentru ca intarzia sa ii aduca painea la masa

Cum arata prima sotie a lui Hagi. Fotbalistul a divortat de ea pentru ca intarzia sa ii aduca painea la masa

Cum arata prima sotie a lui Hagi. Fotbalistul a divortat de ea pentru ca intarzia sa ii aduca painea la masa

Nunta lui Hagi cu prima soție, Lena Celnicu, a fost unul dintre cele mai importante evenimente care au avut loc în 1990, ziarele vremii dedicându-i pagini ample. 

Mariajul celor doi nu a durat, însă, prea mult. După câteva luni de la căsătorie, Hagi a decis că vrea să divorțeze. Motivul oficial a fost mutarea fotbalistului la Real Madrid. La acea vreme Hagi a declarat că mutarea lui la Real i-a făcut pe amândoi să își dea seama că nu mai pot merge pe același drum. 

Neoficial, însă, potrivit presei de la acea vreme, care a citat surse din instanță, Hagi ar fi cerut divorțul invocând ca motive faptul că soția sa întârzia mereu să îi aducă pâinea la masă, dar și faptul că Lena nu ținea cont că lui nu îi plăcea mierea în cafea, ci zahărul și continua să îi aducă mereu cafea îndulcită cu miere.

Cum era de așteptat, magistrații au respins motivele și acțiunea în instanță, dar Gică a mutat procesul la București. Nici aici nu a obținut câștig de cauză, așa că a început să ia instanțele la rând. A mutat procesul în Oradea, apoi în Brașov și din nou în București, unde a reușit - în cele din urmă - să divorțeze.

După divorț, prima soție a blocat orice formă de comunicare cu fotbalistul, în prezent cei doi nemaiavând niciun fel de relație. Ca și Hagi, ea s-a recăsătorit și are doi copii.





Foto: Gică Hagi și prima soție

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni