• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mic al lui Cristian Țopescu. Sebastian Felix are 24 de ani și este o fire artistică

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mic al lui Cristian Țopescu. Sebastian Felix are 24 de ani și este o fire artistică

Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, Sebastian Felix Țopescu, a fost invitat în platoul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre parcursul său profesional.  

În vârstă de 24 de ani, Sebstian Țopescu, alintat Basti de către cei apropiați, este un băiat cu mult bun simț, modest, deși s-a născut într-o familie cu renume, dar și ambițios. Conștient că numele pe care îl poarta îi poate aduce numeroase avantaje, Sebastian i-a povestit lui Cătălin Măruță cum a încercat să-și croiască singur drumul în viață, motiv pentru care a plecat la studii în afară pentru a-și construi o carieră în modă.

"În educația familiei mereu a fost cumva înțelegerea de fiecare are drumul lui și succesul nostru individual nu are legătură cu succesul celuilalt. Adică traseul și persoana care a fost tatăl meu cumva nu e direct corelata cu ce trebuie să fac eu acuma", a spus Sebastian.

De meserie stilist și fashion editor, Sebastian Felix spune că pasiunea sa pentru haine a venit în mod natural, ia primul său job l-a avut la 19 ani.

"Meseria de fashion editor  cumva a venit natural. Și așa am început, cumva am început când aveam 19 ani, am început să lucrez la prima revistă și de acolo, încet, încet, au început să înflorească lucrurile. Am început să lucrez și cu o revistă din Italia, și o revistă din Londra, dar pasiunea mea, tot parcursul meu în modă, au fost talentele emergente"

Vezi interviul complet în materialul VIDEO de mai sus

Sursă foto: Instagram
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni