• PRO TV
  • Ce au facut fostii, Anda Adam si Adrian Cristea, in ziua in care Bianca Dragusanu si Victor Slav au spus "DA"

Ce au facut fostii, Anda Adam si Adrian Cristea, in ziua in care Bianca Dragusanu si Victor Slav au spus "DA"

Ce au facut fostii, Anda Adam si Adrian Cristea, in ziua in care Bianca Dragusanu si Victor Slav au spus "DA"

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au spus "DA" vineri, pe 6 septembrie, in fata ofiterului starii civile si au devenit oficial sot si sotie.

Evenimentul a fost unul restrans, la care au luat parte doar familiile celor doi si cele doua perechi de nasi, printre care Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo. Daca in momentul in care au devenit sot si sotie in fata legii, Bianca si Victor i-au dorit in preajma numai pe apropiatii lor, la ceremonia religioasa si petrecerea de nunta care va avea loc pe 29 septembrie sunt asteptati in jur de 300 de persoane.

Cei doi au fost discreti in legatura cu evenimentul de vineri, 6 septembrie, iar vestea ca relatia lor e de acum oficializata i-a luat, cu siguranta, prin surprindere pe fostii lor iubiti, pe Adrian Cristea si pe Anda Adam.

Fotbalistul cu care Bianca a avut o relatie de aproape patru ani a parut resemnat in legatura cu noua situatie.  "Cumpar femeilor pantofi si ele ii folosesc ca sa plece de langa mine... Acum, imi fac propriii pantofi", a scris Adrian Cristea pe pagina lui de Facebook in aceeasi zi.




La randul ei, Anda Adam a bravat si a incercat sa fie puternica, lasand de inteles pe pagina ei de Facebook ca, pentru ea, evneimentul major al zilei de vineri a fost meciul Romania - Ungaria, si nu casatoria fostului ei iubit, Victor Slav, cu care a fost impreuna timp de aproape 6 ani.

In urma cu cateva saptamani, insa, cantareata a postat cateva mesaje triste, din care reiesea ca nu si-a revenit inca dupa despartire si ca se simte singura. "Am dreptul sa-mi traiesc viata si sa fiu si eu fericita, nu? Sau nu?... :( ", scria ea pe Facebook, alaturi de o fotografie care o infatiseaza cu un chip ingandurat.



Dragoste neconditionata…stiu sigur ca el ma iubeste chiar daca nu sunt perfecta! -  feeling lonely..”, a fost unul dintre mesajele care i-a pus pe fanii ei pe ganduri.





 

ASTAZI, in exclusivitate "La Maruta", de la 17:30, la ProTV

 

Dupa ce vineri, la cununia civila cu Victor Slav, a facut senzatie intr-o rochie rosie, Bianca Dragusanu arata in exclusivitate "La Maruta" rochia de mireasa pe care a visat-o de mica. 

Tot astazi, Catalin Maruta se intalneste cu Sorin si Mihai de la Akcent, care vor dezvalui adevaratul motiv al despartirii lor. 



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni