Cum poți câștiga "Bradul lui Fuego", un pom de Crăciun împodobit chiar de artist

06 Decembrie 2021, 12:25

Citeste mai mult despre: Bradul lui Fuego, concurs, Fuego,

"La Măruță" începe un nou concurs chiar în ziua Sfântului Nicolae. 

Competiția se va numi "Bradul lui Fuego" și e una încărcată de emoție. Echipa emisiunii are în platou una bucată brad special împodobit chiar de Fuego. Prețul lui este de 2100 de lei plus TVA. 

Culmea, e primul brad împodobit de cântăreț, după cum a spus chiar la emisiune:

"Nu am împodobit niciodată bradul până acum. Îl făcea mama. "

Cum poți participa la concurs?

Copiii din diaspora sunt invitați să trimită un mesaj video orginal și încărcat de sentiment pentru mamele lor. Mesajele video sunt așteptate pe numărul de Whatsapp al emisiunii: 0751 118  558. Cel mai frumos/ special/ deosebit/ emoționant mesaj e ales de Echipa de 10 a emisiunii, iar bradul lui Fuego va ajunge acasă la mama concurentului către care a fost trimis mesajul.

Într-un material special pentru PRO TV PLUS, Fuego a vorbit cu umor despre faptul că imaginea sa e asociată cu un Crăciun românesc, mai ales alături de cei dragi:

"În mare parte nu mă deranjează glumele despre brad și despre măicuță. Uite o glumă bună, toată lumea se trage din maimuță, numai Fuego din măicuță. Asta este o glumă super tare! Râzi la asta. Pune-l pe Fuego într-o cameră cu zece brazi și dă-i un glob să îi împodobească. Sunt glume bune unele. " 

IATĂ AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI


FOTO: INSTAGRAM FUEGO
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies