• PRO TV
  • Cum să alegi un ceas bărbătesc când vrei să faci un cadou

Cum să alegi un ceas bărbătesc când vrei să faci un cadou

Cum să alegi un ceas bărbătesc când vrei să faci un cadou

Ceasul nu este doar un instrument de măsurare a timpului, ci un accesoriu care vine în completarea personalității celui care îl poartă. 

Un ceas de mână va fi mereu un cadou de succes, indiferent dacă destinatarul este un prieten, un frate, partenerul, tatăl sau bunicul. Când vrei să faci cadou un ceas trebuie să ții cont de câteva criterii importante.

Mecanismul ceasului este un element important. Cel mai popular și precis este cel cu quartz, alimentat de o baterie, însă ceasurile mecanice, chiar dacă pot părea demodate, au un farmec aparte.

Alte criterii esențiale de care trebuie să ții cont când cauți ceasuri barbatesti sunt funcțiile acestora, rezistența la apă, rezistența geamului său a brățării, dar, poate cel mai important este stilul persoanei care îl va purta.

Pe ceasuri-shop.ro găsești diferite modele și culori, pentru toate gusturile, personalitățile și bugetele.

Cauți un ceas bărbătesc sport, pentru o persoană care obișnuiește să adopte un stil vestimentar casual, lejer? În gama Smael găsești accesorii sport sau army cu prețuri între 79 si 89 de lei fie sport, cu afisaj digital și analog și cu funcții suplimentare precum cronograf, cronometru sau alarmă. În gama Skmei găsești și ceasuri cu busolă, rezistente la șoc și la apă, pentru bărbați activi.

Pentru adepții stilului fashion nu veți da greș cu modele din gama NaviForce. Cu un design apropiat de cel clasic și realizate din materiale de înaltă calitate, aceste ceasuri sunt potrivite și pentru o ieșire în oraș, și unei ținute office, și unei întâlniri de afaceri. O ofertă largă de modele fashion găsiți și în gamele Megir si Curren, la prețuri mai mult decat accesibile.

Pentru un barbat care adoptă un stil clasic/business puteți alege modele deosebite din gama Lige, care completează perfect o ținută elegantă. Fie că optați pentru un ceas cu curea din piele, fie că alegeți unul cu brățară metalică, un ceas clasic va atrage atenția tocmai prin simplitatea sa.

Cele mai inspirate cadouri vor fi ceasurile casual, potrivite oricărui stil vestimentar și oricărei personalități, indiferent de momentul zilei, de eveniment sau de sezon. Aveți de ales dintre zeci de modelele variate din gamele Skmei, Smael, Sanda, Naviforce, Lige, Megir sau Curren, la prețuri cuprinse între 79 si 179 de lei.

Pentru bărbații care preferă un smartwatch, găsiți modele marca Twinkler, Ixiu, Skmei sau Smael atent alese spre comercializare datorită calității și designului lor, care merg mână în mână.

Pentru a face alegerea cea mai bună verifica discounturile disponibile, cuprinse între 11 si 53%, la modele sport, casual, fasion sau clasice. Prețurile sunt accesibile, juste, iar produsele au o garanție de 2 ani.

Pentru că timpul tău este prețios, iar satisfacerea nevoilor clientului este prioritară, livrarea se face rapid și în deplină siguranță. În plus, politica de retur îți permite să înapoiezi produsul oricând în interval de un an de la cumpărare, fără motiv, condiția fiind să nu prezinte semne de avarie, urme de uzură și să fie înapoiat cu toate accesoriile aferente.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni