• PRO TV
  • Dan Bittman, prima reacție după ce a creat vâlvă cu opiniile sale despre pandemie

Dan Bittman, prima reacție după ce a creat vâlvă cu opiniile sale despre pandemie

Dan Bittman, prima reacție după ce a creat vâlvă cu opiniile sale despre pandemie

Dan Bittman a supărat multă lume după ce, într-un acces de sinceritate, și-a spus părerea despre pandemia cauzată de noul coronavirus, dar mai ales despre măsurile luate în această perioadă. 


La Gândul Live, Dan Bittman a declarat:
 
"M-au supărat foarte tare mesajele care ne-au avertizat din senin, tragedii inventate. Eu nu subscriu la așa ceva. Oamenii au început să gândească cu capul lor. Nu subscriu la aceste legi date pe genunchi, nu cred în asemenea lucruri. Măi, eu cred în existența unui virus, care a fost scos din buzunar de niște băieți deștepți, de la filmul, cartea lui Orwell, 1984, nu am mai văzut o chestie de manipulare mai bună ca acest Covid. (…) Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. ”



După aceste reacții, artistul a fost suprins de ziariștii de la Click relaxându-se la terasă, după care i-au luat declarație. Cântărețul a afirmat:
 
“Da, am ieșit. Am purtat mască până sus la terasă și a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul. Eu de mic am fost învățat să mă spăl pe mâini, să am niște reguli de igienă, pe mine pandemia asta nu m-a învățat nimic nou. Doar pun mască, acum, și respect legea. Însă rămân la propriile convingeri”.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA INTERVIURI CU VEDETELE PREFERATE:



FOTO: AGERPRES/ DAN BITTMAN OFFICIAL 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni