• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul Radu după 19 ani de relație: „Nu toată lumea are șansa...”

Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul Radu după 19 ani de relație: „Nu toată lumea are șansa...”

Dana Rogoz este o femeie împlinită pe toate planurile! Are o carieră de succes, doi copii adorabili și și-a cunoscut marea dragoste pe când avea doar 19 ani. 

Actrița a fost invitată în platoul „La Măruță”, acolo unde a vorbit despre experiența la Cannes, dar și despre frumoasa ei familie. 

A fost foarte frumos! Am fost invitată de un brand cunoscut care este sponsor oficial al festivalului și care a invitat practice mai multe actrițe și mai mulți actori din diverse țări și eu am reprezentat România. Dincolo de prezența pe covorul roșu și faptul că erau toate starurile la premiera Firebrand, ulterior am avut această întâlnire neașteptată cu mulți alți actori și am împărtășit fiecare din experiența lui”, a povestit actrița. 

Recent, Dana Rogoz și-a sărbătorit fetița, pe Lia. Micuța a împlinit 3 anișori, iar părinții ei i-au organizat o aniversare într-un loc de basm. 

Tot în luna mai, actrița a aniversat și 19 ani de relație cu Radu Dragomir. 

„Pe 23 mai am împlinit 19 ani de relație cu Radu. Se poate spune oficial că mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o lângă el. Chiar mi se pare că e o performanță pe care nu mulți o ating în viață. Pentru că așa s-a întâmplat, am început relația când eu aveam aproape 19 ani. Dar nu toată lumea are șansa să-și găsească partenerul așa de repede… Și de acum încolo practic voi fi tot mai mult de jumătate din viață alături de el”, a declarat Dana Rogoz, în direct la Măruță. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)


Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012 și au o fetiță și un băiat.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni