Dana Săvuică, vacanță de neuitat în Bali: "A fost o călătorie spirituală"

22 Mai 2023, 18:20

Citeste mai mult despre: Dana Savuica,

Dana Săvuică s-a întors din Bali și a povestit în platoul La Măruță despre peripețiile sale.

Pasionată de călătorii, Dana Săvuică a făcut un circuit în Indonezia, unde a descoperit cele mai importante și apreciate locații din această țară insulară. Înarmată cu fotografii și clipuri din Bali, vedeta a împărtășit din experiența sa în arhipelagul indonezian.

"A fost o călătorie cumva spiriturală, așa cum spuneam, essential Indonezia este un circuit care te duce pe drumul sacru al templelor, descoperi religia hindu, mergi, de exemplu la Monkey Forrest, o pădure tropicala cu maimuțe. Este acel celbru macac cu coadă lungă".

Dana Săvuică a vorbit și despre plantațiile de orez, activitățile făcute în natură, vizitele făcute la temple sau despre legendele locale

"Mergeai cu tiroliana deasupra plantațiilor de orez sau mergeai cu o bicicleta pe fir așa, deci superb, te dădeai cu leagăne imense care erau agățate de palmieri. Deci a fost absolut superb. Aceasta este o luptă de cocoși, este o tradiție locală, dar aceste lupte de cocosi se întâmplă numai într-un templu sacru, când este o festivitate. În rest sunt interzise", a povestit Dana Săvuică privind imaginile din arhiva personală.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies