• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dana Săvuică, vacanță de neuitat în Bali: "A fost o călătorie spirituală"

Dana Săvuică, vacanță de neuitat în Bali: "A fost o călătorie spirituală"

Dana Săvuică s-a întors din Bali și a povestit în platoul La Măruță despre peripețiile sale.

Pasionată de călătorii, Dana Săvuică a făcut un circuit în Indonezia, unde a descoperit cele mai importante și apreciate locații din această țară insulară. Înarmată cu fotografii și clipuri din Bali, vedeta a împărtășit din experiența sa în arhipelagul indonezian.

"A fost o călătorie cumva spiriturală, așa cum spuneam, essential Indonezia este un circuit care te duce pe drumul sacru al templelor, descoperi religia hindu, mergi, de exemplu la Monkey Forrest, o pădure tropicala cu maimuțe. Este acel celbru macac cu coadă lungă".

Dana Săvuică a vorbit și despre plantațiile de orez, activitățile făcute în natură, vizitele făcute la temple sau despre legendele locale

"Mergeai cu tiroliana deasupra plantațiilor de orez sau mergeai cu o bicicleta pe fir așa, deci superb, te dădeai cu leagăne imense care erau agățate de palmieri. Deci a fost absolut superb. Aceasta este o luptă de cocoși, este o tradiție locală, dar aceste lupte de cocosi se întâmplă numai într-un templu sacru, când este o festivitate. În rest sunt interzise", a povestit Dana Săvuică privind imaginile din arhiva personală.

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni