• PRO TV
  • Dani Mocanu revine la vechile năravuri! Manelistul a lansat un nou clip în care apare alături de un leu

Dani Mocanu revine la vechile năravuri! Manelistul a lansat un nou clip în care apare alături de un leu

Dani Mocanu revine la vechile năravuri! Manelistul a lansat un nou clip în care apare alături de un leu

La aproape doi ani de când fost implicat într-un scandal cu iz penal, pentru că a folosit un leu rănit și subnutrit, într-un videoclip, Dani Mocanu recidivează.

Celebrul manelist a lansat videoclipul noii sale melodii intitulate „Greva foamei”, în care apare alături de un pui de leu. De teama unei noi anchete, Dani Mocanu a specificat în descrierea videoclipului că animalul este deținut în „legalitate deplină”: „ATENȚIE : Leuțul trăiește împreună cu familia lui și este ținut în legalitate deplină. Nu a fost sedat sau dresat. Are o legătură strânsă cu artistul deoarece a crescut sub ochii lui”.

Coincidență sau nu, lansarea viodeclipului s-a făcut chiar în ziua în care autoritățile din orașul Târgoviște căutau un presupus leu care se plimbă liber pe străzi.

Dani Mocanu, ironie după ce autoritățile au anunțat că un leu ar fi liber pe străzile din Târgoviște

La scurt timp după ce autoritățile au anunțat faptul că un leu ar fi fost văzut liber pe străzile din Târgoviște, iar locuitorii au primit un mesaj RO-Alert pentru a se proteja, Dani Mocanu a postat o imagine cu leuțul din clipul lansat recent "Greva foamei".

Fanii au fost încântați și au făcut glume. "Ăsta e leul scăpat la Târgoviște Dănuțule?! / Să nu te caute Poliția și pentrul leul ăsta / Ești forță, ai bagat boala în Romania cu poza asta / Leii grei într-o singură poză.", sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorulor la postarea manelistului.

Dosar penal și pentru un videoclip cu un leu rănit

În noiembrie 2020, Dani Mocanu a fost în centrul unui scandal monstru după ce a apărut într-un videoclip alături de un leu subnutrit care avea răni vizibile.

Poliția a deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale și a făcut percheziții în locuința lui Dani Mocanu. Cântărețul a fost ulterior audiat, iar leul a fost confiscat în cele din urmă de la proprietarul său - care nega că l-ar fi împrumutat pentru videoclip, deși prezenta aceleași răni - și a fost dus la o grădină zoologică. 

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni