• Emisiuni
  • VLAD
  • Dani Popescu, despre personajul său din serialul VLAD: ”Pare un om foarte dur, rece și aproape capsoman”

Dani Popescu, despre personajul său din serialul VLAD: ”Pare un om foarte dur, rece și aproape capsoman”

Dani Popescu, despre personajul său din serialul VLAD: ”Pare un om foarte dur, rece și aproape capsoman”

Actorul Dani Popescu a vorbit despre rolul său din superproducția VLAD, care se va difuza de luni, 25 februarie, la PRO TV.

Barbu, personajul lui Dani Popescu din serialul VLAD, care se va difuza în curând la PRO TV, este un fost polițist care are norocul să-l întâlnească pe Vlad (Adi Nartea) la o partidă de poker. Acesta din urmă îl salvează și îi oferă șansa de a lucra pentru el.

Citește și: Tudor Oprișan, despre superproducția ”VLAD”: ”Cred că o să fie super!”

Dani Popescu a acordat site-ului protvplus.ro un interviu în care a vorbit despre personajul său, dar și despre superproducția care va debuta pe micile ecrane în câteva zile. 

”Este o poveste actuală, bazată pe o istorie foarte complicată. Personajul principal, din punctul meu de vedere, este foarte bun, dar este trădat. Trădat de iubită, de cel mai bun prieten...Omul acesta nu înțelege de ce i se întâmplă ceea ce i se întâmplă. Pentru că el este bun”.

Cât despre Barbu, personajul său din VLAD, Dani spune: ”Personajul meu este foarte orgolios, din punctul meu de vedere. E un personaj care pleacă foarte de jos, ajunge foarte sus și începe să se joace de-a Dumnezeu în viața lui. Pare că este un om foarte dur și foarte rece și foarte distant și neînțelegător și aproape capsoman... Dar nu este așa. Este un om care ajunge să înțeleagă, la un moment dat, că are nevoie de ajutor - și ajutorul vine de la Vlad. 

Diferența dintre mine și personajul meu este enormă. Eu sunt un om care vorbește mult, sunt foarte vesel, foarte deschis... Barbu nu este așa. Barbu ascultă mult, vorbește puțin și face și mai mult”.   

Urmăriți știri despre actorii din superproducția VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni