• PRO TV
  • David Dobrincu şi Ana-Maria Mărgean, două voci de excepție. Videoclipul lor are deja mii de vizionări

David Dobrincu şi Ana-Maria Mărgean, două voci de excepție. Videoclipul lor are deja mii de vizionări

David Dobrincu şi Ana-Maria Mărgean, două voci de excepție. Videoclipul lor are deja mii de vizionări

Cunoscuți pentru vocile lor de excepție, Ana-Maria Mărgean și David Dobrincu vin acum cu o surpriză muzicală. Cei doi copii-minune ai României au lansat o versiune a melodiei „You Are The Reason”, cântată de Calum Scott și Leona Lewis. 

Tinerii interpreți au cântat piesa, în premieră, la Vorbește lumea. Cei doi copii, în vârstă de 13 și 11 ani, s-au cunoscut la nişte cursuri de modeling, pe care le-au urmat acum cinci ani, și de atunci s-au împrietenit. Ana-Maria și David sunt la a doua colaborare muzicală. 

În doar câteva ore de la lansare, videoclipul lor a adunat peste 2000 de vizionări pe YouTube. 

„Acum știm cu toții că este foarte talentată și foarte frumoasă, dar ea este altruistă, modestă, empatică și foarte grijulie, în mare parte, la orice detaliu”, a spus Davin despre Ana-Maria în emisiunea Vorbește lumea. 

La rândul ei, Ana-Maria l-a descris pe David drept  „un băiat simpatic, carismatic, talentat, foarte isteț și iubește să stea pe lângă fete”. 


Ana Maria Mărgean este câștigătoarea "Românii au talent", sezonul 11

Ana-Maria Mărgean a devenit cunoscută în toată țara după ce a câştigat sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Românii au talent”. Fetița ventriloc s-a remarcat încă din audiții, când a primit Golden Buzz din partea Andrei. În finală, Ana-Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show spectaculos cu ajutorul unui colaj de melodii celebre. 

David Dobrincu a debutat ca actor și cântăreț de la o vârstă foarte fragedă. El este fratele lui Sebastian Dobrincu (24 de ani), care și el este cântăreț, dar a uimit lumea ajungând milionar la doar 20 de ani și fiind deja unul dintre investitorii de la Imperiul leilor

Vezi și: Ana-Maria Mărgean și David Dobrincu. Lumea adulților, prin ochii copiilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni