• Emisiuni
  • La Măruță
  • De ce nu a trecut mai departe Darius Mabda la America's Got Talent: All Stars. Momentul său a ridicat juriul în picioare

De ce nu a trecut mai departe Darius Mabda la America's Got Talent: All Stars. Momentul său a ridicat juriul în picioare

Invitat în platoul "La Măruță", Darius Madba, dansatorul care a castigat sezonul 12 Românii au talent, a vorbit despre participarea să la "America's Got Talent: All Stars", precum și despre planurile de viitor.

Darius Madba nu s-a mulțumit doar cu performanța de la Romanii Au Talent, acesta a dorit să-și arate talentul și peste hotare, motiv pentru care a ajuns pe scena de la "America's Got Talent: All Stars", uimindu-i pe americani cu talentul sau. Deși a pășit cu emoție pe scenă, atunci când a început muzica, Darius s-a dezlanuit într-un dans plin de emoție, care i-a ridicat în picioare pe jurați, primind ropote de aplauze.

Comparat cu Nadia Comăneci și Mikhail Baryshnikov de către Howie Mandel, Darius Madba a reușit să se califice printre primii 13. Din păcate, după cum a discutat și cu Adela în timpul emisiunii "La Măruță", doar primii 10 se calificau în etapa următoare.

"E incredibil, din 60 de participanți tu ai câștigat locul 13, sigur că, din păcate, doar primii 10 puteau să meargă mai departe, dar oricum, performanța este incredibilă."

Vezi care sunt planurile de viitor ale lui Darius Madba, dar și momentul său la America's Got Talents: All Stars în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni