• PRO TV
  • De trei săptămâni, Ferma conduce detașat topul audiențelor! 1.7 milioane de telespectatori au urmărit show-ul aseară

De trei săptămâni, Ferma conduce detașat topul audiențelor! 1.7 milioane de telespectatori au urmărit show-ul aseară

De trei săptămâni, Ferma conduce detașat topul audiențelor! 1.7 milioane de telespectatori au urmărit show-ul aseară

În ediția Ferma de joi seară, Jorge a părăsit Ferma după trei săptămâni în care a trecut prin trei dueluri. Concurenții și telespectatorii au văzut aseară în arena de duel o luptă bărbătească, care a presupus multă forță, dar și îndemânare, din care a ieșit câștigător Silviu Țolu.

După o săptămână tensionată în fermă, Jorge pleacă acasă și cu un gust amar lăsat de fermierul săptămânii, Claudia Pavel, cu care a ajuns să se certe la cuțite și să-și spună cuvinte grele. 

Ferma a condus detașat și în această săptămână topul audiențelor pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, ediția de joi seară a condus topul cu 9.7 puncte de rating și 26.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat numai 6.2 puncte de rating și 16.7% share.  

A fost o săptămână în care concurenții au trecut prin multe stări, de la agonie la extaz. După trei săptămâni petrecute împreună, nervii, tensiunile mai mici sau mai mari, cuvintele jignitoare, dar și momentele de tandrețe sau confesiune sunt la ordinea zilei. 

Dacă în fermă relațiile sunt mai încordate între concurenți, pentru cei de la cabană viața pare roz și se leagă prietenii. Cei șase bandiți au ajuns să colaboreze foarte bine împreună, parca se știu de o viață, iar din puținul pe care îl au, ei au învățat să împartă, își fac cadouri, cântă, dansează, se sfătuiesc dar ușor, ușor ajung să se și îndrăgostească.  

Săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la 21:30 vom afla pe cine a propus Jorge fermier, dar și ce alte sarcini noi vor mai primi. Tot atunci vom vedea cum decurg și lucrurile la cabană și în ce punct al relației vor ajunge Vali Bărbulescu și Otniela .  

Edițiile Ferma de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Ferma. Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni