• PRO TV
  • Demi Lovato a refuzat să le spună polițiștilor ce substanțe interzise a consumat. „Sigur nu a fost heroină”

Demi Lovato a refuzat să le spună polițiștilor ce substanțe interzise a consumat. „Sigur nu a fost heroină”

Demi Lovato a refuzat să le spună polițiștilor ce substanțe interzise a consumat. „Sigur nu a fost heroină”

Cântăreața Demi Lovato a negat că s-a drogat cu heroină. Artista se reface la spital după ce marți după-amiază a fost luată cu ambulanța de acasă. 

Persoane din anturajul artistei au declarat că Demi Lovato se simte bine și este în continuare în spital. Acestea au precizat că solista apreciază suportul de care a beneficiat în momentele de cumpănă, dar că Demi nu a consumat heroină. Cântăreața a ajuns la spital marți după-amiază după un consum exagerat de substanțe interzise sau medicamente puternice. TMZ a relatat că e vorba de o supradoză de heroină, citând o sursă din poliție.

Oamenii legii nu au găsit în reședința sa din Los Angeles nicio urmă de heroină sau alt drog de mare risc, iar artista a refuzat să spună ce a consumat. Purtătorul de cuvânt a Poliției din Los Angeles a declarat, citat de People, că Demi Lovato nu este investigată pentru posesie de droguri, fiindcă din ecuație lipsește „corpul delict”. Ea a fost găsită în casa sa în stare de inconștiență și transportată de urgență a spital. 

Familia artistei a cerut ca acest caz să fie tratat cu responsabilitate și să i se respecte dreptul la intimitate. 

„Demi s-a trezit, se simte bine, și împreună cu familia ei vrea să mulțumească tuturor pentru dragostea, rugăciunile și sprijinul de care au dat dovadă. Unele informații au fost incorecte și ei cer să li se respecte dreptul la intimitate, având în vedere că însănătoșirea lui Demi este cel mai important lucru în acest moment”, au declarat persoane din anturajul artistei.

Artista a primit sute de mesaje de încurajare de la personalități din lumea muzicii și filmului.

Demi Lovato a mai avut probleme cu drogurile în trecut, folosite pentru a trata o stare de depresie și tulburări bipolare. Artista a recunoscut că a fost dependentă de cocaină și că în trecut a folosit în exces Oxycontin, un medicament care se administrează pentru ameliorarea durerilor moderate și severe.

În urmă cu o lună a lansat o melodie, Sober, în care artista își spune povestea din perioada în care nu putea trăi fără droguri.

Cântăreața avea programat un concert joi, 26 iulie 2018, în Atlantic City, New Jersey, și încă un eveniment în colaborare cu Jason Mraz, în sprijinul copiilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni