• PRO TV
  • Denisa de la Bambi a spus DA in Las Vegas VIDEO

Denisa de la Bambi a spus DA in Las Vegas VIDEO

Denisa de la Bambi a spus DA in Las Vegas VIDEO

Mezina din trupa Bambi, Denisa, a incalcat traditia din familiile cu doua fete si s-a maritat inaintea Ralucai. Bruneta a spus DA in America, la Las Vegas, in prezenta catorva prieteni apropiati, iar nunta traditionala va fi anul viitor, in Romania.

La niciun an de cand are o relatie de iubire cu medicul reumatolog Cornel Brotac, pe care l-a cunoscut in urma cu patru ani, la sase luni dupa ce acesta divortase, Denisa s-a maritat cu acesta in Las Vegas, iar la ceremonia restransa a fost prezent, printre altii, si Gheorghe Gheorghiu.

Surorile Tanase au venit pe happylica, unde au vorbit despre acest eveniment important din viata familiei lor. Denisa nu isi doreste sa para prin tabloide, insa acestea au fost necrutatoare cu ea. Cand a debutat relatia de iubire cu Cornel, ziare de scandal au scris ca el ar fi divortat din cauza ei.

Raluca, la randul ei, a marturisit ca a invatat din greselile trecutului, de pe vremea cand a avut o relatie cu Mitea si aparea foarte des pe prima pagina a tablodelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni