Denisa de la Bambi, despre perioada în care nu a vorbit cu sora ei, Raluca. "A fost greu"

13 Decembrie 2021, 18:02

Citeste mai mult despre: Denisa Tanase, Mircea Branzei, Raluca Tanase,

Viața Denisei Tănase s-a schimbat în ultimii ani, de când a intrat în lumea afacerilor. Însă, până a ajunge aici, viața ei nu a fost tocmai ușoară.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea La Măruță, Denisa a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu răutățile celor din jur, dar și despre perioada în care ea și sora ei nu prea și-au mai vorbit. "Am avut o perioadă în care am comunicat mai puțin. A avut o perioadă grea. Mircea ne iubește atât de mult împreună. O iubește atât de mult pe Ralu, nu face diferențe între noi. A înțeles cât de importantă este pentru mine. Îi mulțumesc că o acceptă lângă noi."

Despre Mircea, bărbatul care îi este alături, Denisa are numai cuvinte de laudă, însă spune că la început a avut dubii: "El e total atipic de ceea ce eu și prietenele mele ne imaginam pentru mine. Îmi spuneau că nu e ce trebuie. Era total diferit față de ceea ce îmi doream. Era foarte simplu, nu punea preț pe haine, se îmbrăca la fel în zile consecutive. Am văzut apoi că e un bărbat sensibil."

Vezi mai multe in materialul video de mai susVIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies