• Emisiuni
  • La Măruță
  • Diana Enciu și lupta cu kilogramele! „Fabuloasa” a mărturisit că a avut nevoie de ajutor specializat

Diana Enciu și lupta cu kilogramele! „Fabuloasa” a mărturisit că a avut nevoie de ajutor specializat

Influencerul Diana Enciu și soțul ei, bloggerul Otravă, au fost invitații lui Cătălin Măruță în ediția din 28 martie. Celebrul influencer a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a adus pe lume primul copil al cuplului.

“Am avut o depresie postnatală, care a fost destul de lungă... Lucrând în acest domeniu, apăsările mele creșteau cu fiecare zi pentru că nu slăbeam și nu puteam să mai intru în niște haine, iar asta m-a eliminat din niște proiecte, din niște colaborări și treaba asta îmi adâncea această depresie de care slavă Domnului am scăpat, datorită acestui om din viața mea și a unor terapeuți”, a mărturisit Diana. 

“Fabuloasa” Diana a povestit că înainte să nască ajunsese să cântărească 107 kilograme. Influencerul a mărturisit că a fost la terapeut și a avut nevoie de ajutor specializat. 

“E bine din când în când să ne facem niște investigații și să ne facem timp pentru suflet și pentru vindecat ceea ce declanșează de fapt problemele fizice”, a explicat Diana Enciu. 

Diana a vorbit și despre ședința foto nud care a ajutat-o să se vindece psihic și despre mesajul pe care îl are pentru femeile care se regăsesc în povestea ei. 

“Body posi…WHAT? sau le big bullshit. Hai sa va zic eu o poveste! Dupa ce am depasit 100kg si am nascut, toate eforturile mele de a slabi erau egale cu zero. Mai tarziu, mult mai tarziu, dupa aproape doi ani am aflat cauza si inca am un ritm strict si plin de terapii, (asta explic ca sa nu aud DACA VREI POTI, pt ca uneori nu poate corpul orice ai face). Dar ce vreau sa va spun e ca greutatea mea nu doar ca a fost un obstacol in calea sanatatii mele, dar m-a adus in momente deloc prietenoase job related. Nu am putut sa mai fiu Diana glam, nu intram in nimic, nimic nu arata bine, doar cumparam si returnam si opinii erau multe despre noua Diana asa ca usor usor din cauza noilor forme nu am putut sa fac ce faceam inainte, asa ca nimeni nu a mai facut vreun efort sa o integreze practic pe aceeasi Diana, dar cu alte forme in proiecte si aparitii, filmari, poze etc, pentru ca ce sa vezi, toti se gandesc la ei insisi si cam atata si contentul meu vizual din trecut era mai puternic decat toate subiectele pe care le dezbateam saptamana de saptamana aici. Concluzia este ca toate ‘pierderile’ astea nu ma ajutau in procesul de vindecare despre care vom vorbi altadata, si adanceau si mai tare inadaptarea la aceasta noua forma. Azi lucrurile stau diferit tare! Desi m-am lovit de multe situatii neplacute pt ca nu am mai putut fi Diana cea glam si fit care se integra in orice poveste si context si deconectandu-ma de la toate aspectele astea care intr-un punct au durut CA NAIBA, am reusit sa ma concentrez nu pe aspectul asta care mi-a alungat proiecte si asa zisi prieteni, ci pe ce conteaza in viata asta…sa fiu bine. Asa ca iata-ma evident GOALA…fix cum sunt eu azi, imperfecta, fara sa am ca scop un trup fit, ci un suflet mai curat, un trup mai sanatos, si o viata mai lipsita de toxicitate. Drumul asta nu e usor pentru nimeni! Si ce vreau sa spun este ca odata ce ne acceptam trupurile asa cum sunt, sa nu uitam ca in primul rand trebuie sa avem siguranta ca acest corp care ne gazduieste sufletul ESTE SANATOS. De aici pornesc toate. Si trupul sanatos il capeti vindecand sufletul. Lov u all!”, este mesajul postat de Diana pe contul de Instagram.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni