• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dorian Popa, imagini din adolescență, înainte de a avea mușchi. Întâmplarea care l-a îndemnat să meargă la sală

Dorian Popa, imagini din adolescență, înainte de a avea mușchi. Întâmplarea care l-a îndemnat să meargă la sală

Dorian Popa a avut parte de o sumedenie de surprize în platoul "La Măruță". Influencerul a vorbit, inițial, despre operația suferită la genunchi, asemenea lui Cătălin, însă în cele din urma a avut parte de o zi de neuitat, alături de oameni speciali din viața lui.

Pentru început, Dorian Popa a fost surprins cu un tort făcut chiar de mama sa, "Mamisor", care ulterior a venit în platou și a depănat amintiri din copilăria artistului. Plini de voie bună, cei doi invitați au privit fotografii din copilăria și adolescență lui Dorian, întorcându-se în timp la momentul în care Dorian era la grădiniță sau pe când era adolescentul timid, fără mușchi, care participa la Mr. Boboc.

"Observați, freza castron a durat ceva ani de zile, adică a fost lait motivul zilei. Ea ne tundea (n.r mama)", a spus Dorian despre o fotografie din copilărie, când se întâlnise cu Moș Crăciun.

"Deci, așa arătam în clasa a 9-a. Aveam 50 de kg. Stai să vezi că de mic am trăit lucruri dificile. Hate-ul exista încă de pe atunci. Bullying, dar cine știa ce este bullying când eram eu a 9-a. Au zis, cum să căștige mă, asta, Mr. Boboc, e vrăjeală că e frate-su mai mare și se cunoaște cu ăia mai mari, că nu are cum să câștige slăbănogul ăla. "Slăbănogul", am zis eu în gândul meu și aici m-am apucat de sală. Că să vezi ce înseamnă dintr-o chestie relativ nasoală. Că îți dai seama, atunci în a 9-a m-a afectat puțin, adică așa prostalău eram, nu meritam să câștig?", a povestit Dorian Popa despre întâmplarea din liceu care l-a ambiționat să meargă la sală.

Un alt invitat special a fost chiar învățătorul artistului, care a dezvăluit și ce poreclă îi pusese la scoală: "Doru zâmbitorul".

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni