• PRO TV
  • Două momente din sezonul 13, Românii au talent, în topul audițiilor senzaționale pe YouTube. Carina Veghiu si Gabriel Mardale i-au cucerit pe străini

Două momente din sezonul 13, Românii au talent, în topul audițiilor senzaționale pe YouTube. Carina Veghiu si Gabriel Mardale i-au cucerit pe străini

Două momente din sezonul 13, Românii au talent, în topul audițiilor senzaționale pe YouTube. Carina Veghiu si Gabriel Mardale i-au cucerit pe străini

Doi copii cu voci extraordinare, participanți în sezonul 13 Românii au talent, au fost apreciați nu doar de publicul din România, dar și din străinătate. Momentele lor de la audiții au fost postate pe pagina de Youtube „Amazing Auditions”, care are 4,28 de milioane de abonați. Carina Veghiu și Gabriel Mardale sunt doi copii înzestrați cu talent artistic, care îi fac mândri pe români. 

La „Românii au talent 2023", Carina Veghiu a impresionat juriul cu vocea sa puternică, oferind o interpretare excepțională a piesei "The Impossible Dream". Uimiți de talentul ei, dar și de puterea de a-și stăpâni emoțiile pe scenă, toți membrii juriului au aplaudat-o în picioare, iar ulterior Andi Moisescu i-a răsplătit momentul cu un Golden Buzz.

Gabriel Mardale are 12 ani și vine din Amara, județul Ialomița. El a cântat „My Heart Will Go On”, iar prima reacție a Andrei a fost: „Ești magic, exact ca sezonul nostru!”

Pe când avea 5 ani era în mașină și a început să bată din picior pe ritmul piesei de la radio, mama l-a auzit și l-a pus să îi cânte ceva. Atunci și-a dat seama că are un artist în familie. Îi place mult Celine Dion, după ce tatăl lui i-a propus să-i asculte piesele. Gabi a devenit fanul ei instant. La fel s-a întâmplat și când a auzit-o cântând pe Lara Fabian. 

Străinii au fost cuceriți de prestațiile copiilor și au scris mai multe mesaje în dreptul video-ului apărut pe YouTube:
„Domnișoara chiar are o voce uimitoare”;
„Acest băiat drăguț merita sută la sută golden buzz, vocea lui este incredibil de frumoasă”;
„Asta numesc talent adevărat, amândoi sunt absolut grozavi, dar băiețelul are clar un dar;
„Ce copii talentați, cu mult bun simț și frumoși! Felicitari părinților pentru buna creștere!, a scris și o doamnă româncă. 
 

Sursă foto: arhiva PRO TV
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni