• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, primele impresii de la masa juraților Românii au talent: "Inevitabil va fi bine"

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, primele impresii de la masa juraților Românii au talent: "Inevitabil va fi bine"

Sezonul 12 al emisiunii Românii au talent va începe în curând, așadar cei patru membrii ai juriului au pornit în căutarea oamenilor talentați din întreaga țară. Ediția cu numărul 12 se anunță a fi una plină de surprize, iar componența juriului a suferit modificări. Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt cei mai noi membri. 

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cei mai noi dintre membri juriului Românii au talent au vorbit despre provocările sezonului cu numărul 12 și au oferit amănunte din culise. 

Întrebat cum se simte în noua ipostază, Mihai Bobonete a răspuns: "Este foarte fain, nu are legătură cu Las Fierbinți, ci cu toată viața mea pentru că, în general, am făcut spectacol pe scenă pentru public. Acum simt că fac parte din public și aici se întâmplă toată treaba. Nu am stat niciodată atât de aproape de scenă ca să vad un spectacol". 

Andra este încântată de venirea noilor colegi și este de părere că aceștia aduc un plus de energie și de optimism. "Sunt bucuroasă să am asemenea băieți lângă mine, care aduc atât de multă bucurie la masa juraților. Am acea senzație că inevitabil va fi bine".

Pe de altă parte, Dragoș Bucur a afirmat, mai în glumă mai în serios, că s-a plcitisit la masa juraților. "M-am cam plictisit. Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să zică glume toată ziua, Andra să cânte", a declarat, amuzat, Dragoș. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni